18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Impreza w Kosmosie
Arnor • 2018-12-22, 15:25
Panowie prawdopodobnie mieli inne poglądy no i się pokłócili przy czym w ruch poszły obelgi i krzesła.

Jak było to chujowo szukałem i do pieca.
Zgłoś
~DMT 2018-12-22, 16:17 27
Pięknie laska w cymbał zarobiła...

Q L I M A X
Zgłoś
RoboCat 2018-12-22, 17:37 2
za napisanie "whiggers" skasowali post.. a przeciez to byly dwa slowa "whiggers" i " ".
to napisze inaczej.
White niggers.
Zgłoś
Salieri16000 2018-12-22, 17:49
RoboCat napisał/a:

za napisanie "whiggers" skasowali post.. a przeciez to byly dwa slowa "whiggers" i " ".
to napisze inaczej.
White niggers.

White niggers? Chyba Cię pojebało! Przećpane ryje i tyle...
Zgłoś
Puczysta 2018-12-22, 18:02
Jedynie w łeb dostała laska xD
Zgłoś
CbK 2018-12-22, 18:31 3
Za tą szklaną barierą jest dobrych kilkanaście metrów lotu w dół, a nikogo nie wyrzucili, więc było honorowo! Swoją drogą, czy tam jest taka melina jak mówią? Ja jestem za stary, ale podobno am się przeniosła cała nocna patologia. Ktoś coś?
Zgłoś
Gymnorhinus 2018-12-22, 19:05 1
Tacy to tylko do utylizacji.

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2018-12-22, 19:07 2
Salieri16000 napisał/a:

White niggers? Chyba Cię pojebało! Przećpane ryje i tyle...

Czy jak biały ćpa, to nie powinien być automatycznie nazywany white nigger? Albo chociaż white trash?
Pozdrawiam.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
Arnor 2018-12-22, 19:42 2
@CbK Ponoć ekipa z Jędrzejowa przyjechała i zaczęła robić rozróbę i pobiła się z ochroną. Potem było jeszcze lepiej bo wyszli na parking i zaczęli się strzelać z wiatrówek. Typek dostał śrutem w klate i w szpitalu składał zeznanie.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2018-12-22, 20:27 10
biją się jak by mieli niewidoczne pola siłowe włączone, koleś 2 m dalej a ten witkami macha

Zgłoś
RoboCat 2018-12-22, 20:42 2
whiggers na 100% - zobaczcie tego w bialej koszulce... skacze jak malpa.
Zgłoś
planet 2018-12-22, 22:17 1
Jak banda Kitowców
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-12-22, 22:35
Gymnorhinus napisał/a:

Tacy to tylko do utylizacji.

Do utylizacji za zwykłą bójke? Albo jesteś kobietą albo facetem z tak niskim poziomem testosteronu że taka scena napawa cie rozwolnieniem ze strachu.
Zgłoś
captainjack 2018-12-23, 1:19 2
Ja jebie jakie zwierzęta.
Zgłoś
lordindycznik 2018-12-23, 1:34
Chuj tam z tymi ziomkami, najwyżej dadzą sobie po mordzie i tyle, ale szkoda mi tej lalki co dostała rykoszetem w łeb, widać że ledwie stoi na nogach
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów