📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
A Polacy się wycwanili i poznali ze sobą wszystkie rodzaje alkoholu, alkohole nawet sobie popiły i teraz są świetnymi kumplami. Żołądek wypierdala wszystkich dopiero wtedy, gdy imprezowiczów jest na tyle dużo, że nie ma czym oddychać.
Nawet logiczne
Nawet logiczne
Głównie
Głównie
Mój żołądek wczoraj wieczorem musiał wyjebać z imprezy browary mimo, że przyszły same...
Tumislav napisał/a:
Mój żołądek wczoraj wieczorem musiał wyjebać z imprezy browary mimo, że przyszły same...
może za dużo
polać mu!
It has to start sometime
What better place than here?
What better time than now?
fajny stendup czy jak sięto zwie, ale ta teoria się nie tyczy Polaków tak samo jak śmiertelne stężenie alkoholu we krwi, Polaków i dalej na wschód to nie dotyczy.
no ja ostatnio miałem paru gości, wyprosiłem ich szybko, nawet nosem wychodzili.
Ja tam już w lodówce zapoznaję wszystkie alkohole ze sobą, no i nie pamiętam kiedy była ostatnia ewakuacja
Yanuha napisał/a:
no ja ostatnio miałem paru gości, wyprosiłem ich szybko, nawet nosem wychodzili.
U mnie to zazwyczaj wchodzą nosem...
Szejdziur napisał/a:
Nie bez powodu mówiąc o piwie nie wspomniał o redsie, karmi czy innym chujostwie. To sugestia.
bo karmi i innych twoich ulubionych to on nawet nie zna. logiczne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów