📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
No ta! Dziekanarka(tak jak sekretarka, ale na uniwerku) tak jak kazda jest sukĄ przez duże Ą to jej nie zaprosili na impreze.
numer dobry jak każdy w ich wykonaniu ;P swoją droga to ludzi jest nieźle łatwo w chuja zrobić
Wszystkie szmaty się wojewódzkim podniecają, co tu zrobić ;/
No tak, Wojewódzki jest bardzo inteligentnym na dodatek przystojnym facetem (pomijając jego wiek), więc coś dziwnego, że kobiety za nim się oglądają? Byłabym szmatą gdybym zwróciła uwagę na takiego gnoja jak Ty. : )
w Szczecinie kazda imprezka tak wyglada
Ampeg napisał/a:
No tak, Wojewódzki jest bardzo inteligentnym na dodatek przystojnym facetem (pomijając jego wiek), więc coś dziwnego, że kobiety za nim się oglądają? Byłabym szmatą gdybym zwróciła uwagę na takiego gnoja jak Ty. : )
Nie była byś szmatą gdyby cię nie ruszył ten komentarz. A co do Wojewódzkiego to się zgadzam
Czepiacie się jego wieku ale znajdźcie drugiego faceta, który mając tyle lat tak się trzyma Oczywiście pomijając krzysia ibisza, który za kilka lat będzie przeżywał swój poród.
nie lubie wojewodzkiego i figurskiego ale trzeba przyznac ze spoko motyw wykrecili!
Z tym koniem to mnie rozwalili
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów