Wspólnym mianownikiem obu filmików jest Biedroń.
bez obrazy, ale raczej reszta facetów ma znacznie większe prącie od nosa kobiety i by nawet nie wpadła na to, żeby próbować coś tam włożyć
Kurwa wczoraj film gdzie facet zasnął na imprezie i inni ochoczo mu chuja macali i malowali na niebiesko a tutaj laska zasnęła i zamiast co innego to oni kurwa jej e-szluga do nosa wsadzają...
Ja pierdolę na hardzie filmik z najebanym kolesiem, reakcja elity nowej ery milenijnej: naruszyć jego nietykalność, jednocześnie spedalić się malując fiuta. Tu widzimy zdrową, młodą oraz prawdopodobnie najebaną dupę to zamiast zabrać jeszcze przed zgonem i wyruchać a następnie grzecznie spać to pedały e-papierosem się bawią w nieodpowiedniej dziurze. Mogli jej chociaż cipę na niebiesko pomalować tak w ramach równouprawnienia Kurwa
Kurwa zamiast ją zmacać to odpierdalają jakiś syf.. Pedały
ruchacze nieprzytomnych lasek
brawo chłopaki, pewnie macie szacun na dzielni
Kurwa wczoraj film gdzie facet zasnął na imprezie i inni ochoczo mu chuja macali i malowali na niebiesko a tutaj laska zasnęła i zamiast co innego to oni kurwa jej e-szluga do nosa wsadzają...
Ale widzisz jacy "faceci" są na tym filmie. Cieszą się, że są trzeźwi, bo ich dupa nie będzie boleć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów