18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
~Velture 2019-10-14, 22:40 49
Kurwa wczoraj film gdzie facet zasnął na imprezie i inni ochoczo mu chuja macali i malowali na niebiesko a tutaj laska zasnęła i zamiast co innego to oni kurwa jej e-szluga do nosa wsadzają...

Wspólnym mianownikiem obu filmików jest Biedroń.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
racing 2019-10-14, 22:50 6
Ja pierdolę na hardzie filmik z najebanym kolesiem, reakcja elity nowej ery milenijnej: naruszyć jego nietykalność, jednocześnie spedalić się malując fiuta. Tu widzimy zdrową, młodą oraz prawdopodobnie najebaną dupę to zamiast zabrać jeszcze przed zgonem i wyruchać a następnie grzecznie spać to pedały e-papierosem się bawią w nieodpowiedniej dziurze. Mogli jej chociaż cipę na niebiesko pomalować tak w ramach równouprawnienia Kurwa
Zgłoś
gustav665 2019-10-14, 23:20 1
Velture napisał/a:

Kurwa wczoraj film gdzie facet zasnął na imprezie i inni ochoczo mu chuja macali i malowali na niebiesko a tutaj laska zasnęła i zamiast co innego to oni kurwa jej e-szluga do nosa wsadzają...

bez obrazy, ale raczej reszta facetów ma znacznie większe prącie od nosa kobiety i by nawet nie wpadła na to, żeby próbować coś tam włożyć
Zgłoś
giga92 2019-10-14, 23:30
Kurwa zamiast ją zmacać to odpierdalają jakiś syf.. Pedały
Zgłoś
RustyRat 2019-10-14, 23:43 9
Velture napisał/a:

racing napisał/a:

Ja pierdolę na hardzie filmik z najebanym kolesiem, reakcja elity nowej ery milenijnej: naruszyć jego nietykalność, jednocześnie spedalić się malując fiuta. Tu widzimy zdrową, młodą oraz prawdopodobnie najebaną dupę to zamiast zabrać jeszcze przed zgonem i wyruchać a następnie grzecznie spać to pedały e-papierosem się bawią w nieodpowiedniej dziurze. Mogli jej chociaż cipę na niebiesko pomalować tak w ramach równouprawnienia Kurwa

giga92 napisał/a:

Kurwa zamiast ją zmacać to odpierdalają jakiś syf.. Pedały

ruchacze nieprzytomnych lasek

brawo chłopaki, pewnie macie szacun na dzielni
Zgłoś
Putikonto 2019-10-14, 23:56 1
Na chuj odwraca kamerę na siebie? Atencji szuka? Po cholere mi ten ryj
Zgłoś
polakwrocek 2019-10-15, 0:20 3
Śpi bo wie że to są koledzy "bezpieczna opcja"
Zgłoś
robur69 2019-10-15, 0:43
Eeeee tam, wcale nie ustawka
Zgłoś
kaelem 2019-10-15, 6:36 1
WyDYMali po swojemu.
Zgłoś
gaznik 2019-10-15, 8:13
na bank kakao pęknięte.
Zgłoś
otomin 2019-10-15, 9:20 3
Jebane stare stuleje się tylko wylewaja na tym forum. Kurwa zobaczą dziewczyne w necie i już się biorą do kręcenia skóry. Większość by jebala wszytko co tu popadnie. Brawo wy.
Zgłoś
dżuma 2019-10-15, 9:22
Co ten Frodo ...?
Zgłoś
T................y 2019-10-15, 19:18
Velture napisał/a:

Ale widzisz jacy "faceci" są na tym filmie. Cieszą się, że są trzeźwi, bo ich dupa nie będzie boleć
Zgłoś
baronturbina 2019-10-15, 22:05
Kurwa frodo żartowniś.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów