Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem sam co chciałem napisać, wszedłem na Sadola żeby się odprężyć a tu ta wstążka po prawej (((( Straszna chujnia. Przecież ja z tą Panną rozmawiałem nie raz, dowcipkowałem, ba nawet kiedyś po wersach sobie śpiewaliśmy "nothing else matters" w komentarzach.... Wiadomo wszyscy umrzemy, ale chujnia tak czy owak. Szczere kondolencje dla rodziny i bliskich. Dobranoc ~Sol :-*
mnie to nie obchodzi , więc wypierdalaj razem z nią
Nie wiem sam co chciałem napisać, wszedłem na Sadola żeby się odprężyć a tu ta wstążka po prawej (((( Straszna chujnia. Przecież ja z tą Panną rozmawiałem nie raz, dowcipkowałem, ba nawet kiedyś po wersach sobie śpiewaliśmy "nothing else matters" w komentarzach.... Wiadomo wszyscy umrzemy, ale chujnia tak czy owak. Szczere kondolencje dla rodziny i bliskich. Dobranoc ~Sol :-*
„Hmmm, jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł i ja jechałem na rowerze i go spotkałem. Potem jeszcze pojechałem do Biedronki na lody i po drodze do domu, wtedy jeszcze, już do domu pojechałem”
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów