Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jasne kurwa, a za czasów drugiej wojny to oczywiście politycy a nie prości rosjanie wałęsali się po polskich wsiach, gwałcili nasze kobiety, kradli bydło i kosztowności. Sorki, ale nasłuchałem się sporo opowieści od swoich rodziców i dziadków, jak chowali dzieci i kobiety w piwnicach przed przejeżdżającymi przez wioskę braćmi rosjanami i ich zwierzęcym kurestwem.
@kutafon
"Niemców zaś kochamy bardzo"
Bardzo, w dupcię i z kamszotem w twarz
Tak na marginesie - masz coś z rycerza. Zakuty łeb.
O czym Ty, człowieku pierdolisz? Mylisz politykę (w której przyjaźń nie istnieje, to jakiś absurd) ze zwykłymi ludźmi. Nergal jeździ do Rosji grać koncerty dla zwykłych ludzi, którzy z polityką Rosji mają tyle wspólnego, co ja z drogimi autami, a wy na siłę wpierdalacie tu politykę.
Rosjanie, to normalni ludzie, jak ja i Ty. To, że urodzili się nie po tej stronie Bugu, nie sprawia że są skurwielami. Dorośnijcie w końcu, bo zachowujecie się jak, nie przymierzając, Kaczyński.
Normalni ludzie, jak ja i Ty? Wszyscy? to ciekawe, co powiesz o romach aka brudnych cyganach. Tez trafia sie jakis normalny jak ja i Ty?
Rosjanie, to normalni ludzie, jak ja i Ty. To, że urodzili się nie po tej stronie Bugu, nie sprawia że są skurwielami. Dorośnijcie w końcu, bo zachowujecie się jak, nie przymierzając, Kaczyński.
@Dziad z Lasu mądre słowa
@Dziad z Lasu
Jasne kurwa, a za czasów drugiej wojny to oczywiście politycy a nie prości rosjanie wałęsali się po polskich wsiach, gwałcili nasze kobiety, kradli bydło i kosztowności. Sorki, ale nasłuchałem się sporo opowieści od swoich rodziców i dziadków, jak chowali dzieci i kobiety w piwnicach przed przejeżdżającymi przez wioskę braćmi rosjanami i ich zwierzęcym kurestwem.
A teraz posłuchaj histori o tym, co robili Polacy w Reichu, co robili Chorwaci w Serbii, Co robili Niemcy w Holandii, co robili Ukraińcy w Polsce itd. itd.
Wojna, to straszny okres. Ludzie wtedy zachowują się okropnie niezależnie od narodowości, wyznania, koloru skóry czy cech aryjskich.
Obiektywizm jest podstawową cechą charakteryzującą dobry osąd na jakikolwiek temat. Tobie wyraźnie jego brak.
Normalni ludzie, jak ja i Ty? Wszyscy? to ciekawe, co powiesz o romach aka brudnych cyganach. Tez trafia sie jakis normalny jak ja i Ty?
Ich "kultura" nakazuje traktowanie niecyganów jako ludzi gorszej kategorii.
Co ciekawe, Polacy tez bardzo chętnie traktują wszystkich innych, jak gorszych od siebie, może nie tak radykalnie, ale po tym wątku widać wyraźne tendencje w tym kierunku.
A czy trafiają się normalni? Owszem, znam takich.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów