📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Większość Polaków kocha Rosję, co więcej nawet ją pierdolą!
Wolę Ruskich niż jebanych szwabów.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
O chuj Ci chodzi, że tak grzecznie zapytam?
Rosjanie to przeważnie wspaniali ludzie. Tylko władze im się trafiają nieprzyjemne.
A Ty oczywiście opierasz całą swoją wiedzę o świecie na stereotypach. GL & HF.
Rosjanie to przeważnie wspaniali ludzie. Tylko władze im się trafiają nieprzyjemne.
A Ty oczywiście opierasz całą swoją wiedzę o świecie na stereotypach. GL & HF.
@up
"Nie wiadomo, z jakiego powodów znienawidzony prze Polaków" Nie o stereotypy a o historię tu chodzi. Snyrgal wypowiadając te słowa utwierdził mnie w przekonaniu, że jest idiotą.
"Nie wiadomo, z jakiego powodów znienawidzony prze Polaków" Nie o stereotypy a o historię tu chodzi. Snyrgal wypowiadając te słowa utwierdził mnie w przekonaniu, że jest idiotą.
blizej nam do kacapow jak do szwabow czy innych pedalow.... niestety taka prawda. A dupy faktycznie ladniejsze od tych turko niemek. nie ma browara, bo chuj mnie strzelil.
Zabory, wspólna inwazja na Polskę razem z hitlerem w 39, okupacja po II wojnie, "likwidacja" polskiej inteligencji, a na forum pytają o co chodzi, przecież fajne mają dupy ??? No to fapujcie przy gwieździe czerwonej.
Austriacy, Szwedzi, Czesi, Węgrzy, z takim podejściem pół europy powinniśmy nienawidzić "bo nas bili"
kilka powodów do nienawidzenia rosji by się znalzło. Ale raczej władz niż ludzi.
W historii Polski mamy bitki z każdym naszym sąsiadem. Mamy przez to nienawidzić wszystkich dookoła?
Kurwa odzywają się dzieciaki co poczytały trochę wikipedi i myślą, że są genialne. Pouczylibyście się historii poczytali książki, a nie "bliżej nam do kacapów". "nienawidzić "bo nas bili"" Ty se chyba jaja robisz, z tymi, których wymieniłeś, jasne mieliśmy problemy i tyle, a Rosjanie MAJĄ NAS W DUPIE, nie zależy im na przyjaźni z nami, im nie zależy na przyjaźni z nikim. Czemu? Bo nie musi im zależeć, są na tyle potężni, że nie musi. Oni od zawsze próbują nas wydymać i mam kurwa nadzieję, że to zrozumiecie bo nie chcę być przez nich jebany setny raz z rzędu.
O czym Ty, człowieku pierdolisz? Mylisz politykę (w której przyjaźń nie istnieje, to jakiś absurd) ze zwykłymi ludźmi. Nergal jeździ do Rosji grać koncerty dla zwykłych ludzi, którzy z polityką Rosji mają tyle wspólnego, co ja z drogimi autami, a wy na siłę wpierdalacie tu politykę.
Rosjanie, to normalni ludzie, jak ja i Ty. To, że urodzili się nie po tej stronie Bugu, nie sprawia że są skurwielami. Dorośnijcie w końcu, bo zachowujecie się jak, nie przymierzając, Kaczyński.
Rosjanie, to normalni ludzie, jak ja i Ty. To, że urodzili się nie po tej stronie Bugu, nie sprawia że są skurwielami. Dorośnijcie w końcu, bo zachowujecie się jak, nie przymierzając, Kaczyński.
Mi nie zależy na przyjaźni z bolszewikami czy szwabami, dlatego uznaje ich za wrogów by jak to Zdrojak ujął znów nas nie wydymali. A jak oni będą nas nienawidzić to dobrze przynajmniej będziemy wiedzieć na czym stoimy .
No odsunąłem się trochę od tematu i skomentowałem bardziej użytkowników. Przyznaję Ci rację w tym ,że to jednak też normalni ludzie i mi właśnie chodziło o politykę, a że komentarze były o stosunku do kraju to jednak z polityką to jest niemało związane, bo jednak to czy obywatele innego państwa mają zaufanie do właśnie tej przykładowej Rosji to jest to jednak też na rękę politykom Rosyjskim.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów