📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Ty nawet nie wiesz co to "in vitro" znaczy...
Dobrze, że Ty wiesz. Brawa dla rodziców, że Ci wytłumaczyli jak Cię spłodzili
Wspaniały lekarz, bóg mu to wynagrodzi. W końcu uratował ją przed strasznym i złym "dżenderem". A że jakiś gwałt, kto by się tym przejmował. Kościół jakoś nigdy nie miał problemów z odróżnianiem co jest dobre a co złe. Przykład:
"Zabijcie wszystkich, bóg rozpozna swoich", jak to powiedział arcybiskup i legat papieski Arnaud Amaury po zdobyciu Béziers, gdy krzyżowcy pytali się jak odróżnić heretyków od katolików. W mieście żyło kilkaset katarów, oraz kilkanaście tysięcy katolików. Sam Arnaud twierdził że ofiar było 20 000. Była to część krucjaty przeciwko katarom.
Tak więc pamiętajcie. Nie ważne co złego robicie, o ile robicie to w imię boga, czeka was zasłużona nagroda.
"Zabijcie wszystkich, bóg rozpozna swoich", jak to powiedział arcybiskup i legat papieski Arnaud Amaury po zdobyciu Béziers, gdy krzyżowcy pytali się jak odróżnić heretyków od katolików. W mieście żyło kilkaset katarów, oraz kilkanaście tysięcy katolików. Sam Arnaud twierdził że ofiar było 20 000. Była to część krucjaty przeciwko katarom.
Tak więc pamiętajcie. Nie ważne co złego robicie, o ile robicie to w imię boga, czeka was zasłużona nagroda.
Ale Gender też się nie przejmuje gwałtami a do tego najlepiej żeby było dziecko
Macie tutaj w postaci żartu (znam lepszą wersje tego, ale dłuższą a nie chce mi się pisać)
Kobieta przychodzi do kliniki na zapłodnienie in vitro:
- Panie doktorze. Syn ma być silny jak Arnold Schwarzenegger, przystojny jak Leonardo DiCaprio i mądry jak Einstein.
Doktor kiwa głową, daje jej środek nasenny, ściąga spodnie i zabiera się do dzieła, mruczac pod nosem:
- Ja ci kurwa dam Schwarzeneggera...
Kobieta przychodzi do kliniki na zapłodnienie in vitro:
- Panie doktorze. Syn ma być silny jak Arnold Schwarzenegger, przystojny jak Leonardo DiCaprio i mądry jak Einstein.
Doktor kiwa głową, daje jej środek nasenny, ściąga spodnie i zabiera się do dzieła, mruczac pod nosem:
- Ja ci kurwa dam Schwarzeneggera...
@rottenfaus
nie ma to jak przywoływanie faktów sprzed 800 lat, pierdolnij się w ten pusty czerep pierwotniaku.
nie ma to jak przywoływanie faktów sprzed 800 lat, pierdolnij się w ten pusty czerep pierwotniaku.
a więc to są te słynne operacje z wykorzystaniem robotów da vinci :p
In vitro - doslownie "w szkle" bylo dzisiaj pytanie w 1z10
a glupim skurwysynom za invitro proponuje odwiedzic minimum 3 domy dziecka - a kto nie uroni nawet jednej lzy albo nie zmieni zdania - powinien zostac pozbawiony prawa do dziecka i chuj
bonus: dzieci z in vitro sa statystycznie mniejsze, lzejsze, bardziej podatne na infekcje i ogolnie niedojebane, ale o tym w tv cisza
a glupim skurwysynom za invitro proponuje odwiedzic minimum 3 domy dziecka - a kto nie uroni nawet jednej lzy albo nie zmieni zdania - powinien zostac pozbawiony prawa do dziecka i chuj
bonus: dzieci z in vitro sa statystycznie mniejsze, lzejsze, bardziej podatne na infekcje i ogolnie niedojebane, ale o tym w tv cisza
@up Co Ci dadzą domu dziecka? Niech tam będzie i milion pięknych, mądrych dzieci. Jeśli to nie niemowlęta - mają nikłe szanse na adopcję.
@Rax, chyba wolałabym jednak mieć swoje, nawet wątłe dziecko, które urodziłam, niż jakieś obce z domu dziecka. Sorry, takie życie. Jak chcesz, to w imię zasad sam zaadoptuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów