siersciuchy ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Ma ktoś GIFa z tym trzecim kotem wychylającym się za okna ? Mistrzostwo
Koty to chyba najbardziej popierdolone zwierzęta na świecie, oprócz murzynów.
jebać psy !
krycheuszos pierdolisz, koty są spoko ! no chyba ,że się wpraszają ze słowem Bożym .
Super inteligentne psy jak chcą się wysrać muszą się prosić właściciela, głupiutkie kotki są takie głupiutkie, że mogą srać w domku, do kuwetki. Super inteligentne psy potrafią znaleźć narkotyki, człowieka pod śniegiem czy gruzem itp. itd. Głupiutkie kotki są takie głupiutkie, że nie muszą nic robić żeby być głaskane, dostawać zabawki, smakołyki.
Koty trochę mi przypominają cyganów - nic nie robią a mają tak samo dobrze (albo lepiej) jak psy, z których człowiek ma pożytek...
Koty trochę mi przypominają cyganów - nic nie robią a mają tak samo dobrze (albo lepiej) jak psy, z których człowiek ma pożytek...
Edit: o, na dodatek filmik w "absurdach".
@golip
Koty kiedyś robiły kawał roboty, poprzez łapanie gryzoni.
Mój kot ma prace sezonową, w domku letniskowym na działce po zimie są jebane myszy, lecz o dziwo znikają
Koty kiedyś robiły kawał roboty, poprzez łapanie gryzoni.
Mój kot ma prace sezonową, w domku letniskowym na działce po zimie są jebane myszy, lecz o dziwo znikają
jest do tego temat zbiorczy o kotach koteczkach a po drugie tam wszystkie filmy są z filmu powyżej
Super inteligentne psy jak chcą się wysrać muszą się prosić właściciela, głupiutkie kotki są takie głupiutkie, że mogą srać w domku, do kuwetki. Super inteligentne psy potrafią znaleźć narkotyki, człowieka pod śniegiem czy gruzem itp. itd. Głupiutkie kotki są takie głupiutkie, że nie muszą nic robić żeby być głaskane, dostawać zabawki, smakołyki.
Ludzie doceniają psa dopiero wtedy, gdy muszą go uśpić...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów