"Nawet go nie dotknęłam".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
"Nawet go nie dotknęłam".
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Typowy murzyn, złapią go za rękę to sie bedzie wypierał ze to nie jego ręka. Tfu kurwa kurwo brudna
jak ja nie lubię patologii co wypiera się wszystkiego do ostatniej chwili. Niestety u nas też sporo jest takich Januszy.
Wyskoczył jak staruszka Najsztubowi
"Jak złapią cię za rękę to mów, że nie twoja ręka"
kurwa, czo ten kamerzysta odpierdala, kark mi się skręci normalnie a nic nie ujął właściwie ciekawego...
Generalnoe to sie z nim szarpala. Typ byl najebany to polecial jak dzik.
Jak ktorys sadol po takich babskich przepychankach upada jak dlugi, to nie mam dla niego najlepszych wiadomosci.
Jak ktorys sadol po takich babskich przepychankach upada jak dlugi, to nie mam dla niego najlepszych wiadomosci.
Kupajooszi napisał/a:
Typowy murzyn, złapią go za rękę to sie bedzie wypierał ze to nie jego ręka. Tfu kurwa kurwo brudna
To trzeba upierdolić od razu maczetom, jak nie jego, bo widocznie komuś zajebał...
Czy on wlasnie wpadl pod karetke?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów