Parafia św. Wawrzyńca, Wołów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Parafia św. Wawrzyńca, Wołów
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Też bym zajebał pedofilowi i wszystkim pod butem kościoła
Sfrustrowany esbek pod wpływem tefejkenu.
Ksiądz chyba podniósł stawki po kolędzie.
Może dostał kopa od dziadka, bo mu żonę podpierdolił na gosposie. A tak na poważnie, z biegiem czasu coraz więcej będzie tego typu akcji. Za mordę darmozjadów i do wora.
Zbyszek3000 napisał/a:
Nie wiem kto Ci coś zrobił i co konkretnie, ale Twoja nienawiść do chrześcijaństwa jest bardzo smutna.
Już dawno ta najbardziej zbrodnicza organizacja w dziejach świata powinna zastać zdelegalizowana, a majątek przejęty przez skarb państwa.
To już nie wierza w bożą opatrzność, że monitoring założyli? Jan Paweł drugi się w grobie przewraca.
Aaltonen napisał/a:
Już dawno ta najbardziej zbrodnicza organizacja w dziejach świata powinna zastać zdelegalizowana, a majątek przejęty przez skarb państwa.
Cierpliwości.
M883 napisał/a:
Nie wiem kto Ci coś zrobił i co konkretnie, ale Twoja nienawiść do chrześcijaństwa jest bardzo smutna.
Matka zmuszała mnie do chodzenia do kościoła a jak nie to byłem gorszym dzieckiem
Jak brałem ślub to rodziny nie było bo cywilny tylko
Dzieci mam nie ochrzczone więc prześladują mnie.
A tak to spoko pozdrawiam
Statystyki eurostatu.
Zbyszek3000 napisał/a:
Też bym zajebał pedofilowi i wszystkim pod butem kościoła[/quote Statystyki europejskie .
No tak
Pantaran napisał/a:
Statystyki eurostatu.
Zbyszek3000 napisał/a:Też bym zajebał pedofilowi i wszystkim pod butem kościoła[/quote Statystyki europejskie .
No tak
Weź wypiedalnaj z tymi fejkami tworzonymi przez religioidiotów.
Z raportu komisji do spraw pedofilii z 2022r:
„Z kolei wśród wskazanych sprawców niespokrewnionych, ale pozostających w relacji z ofiarami największą grupę stanowili duchowni. W raporcie wymieniono m.in.: nauczycieli, wychowawców i opiekunów (9 spraw), trenerów sportowych (6 spraw), lekarzy (2 sprawy), duchownych (57 spraw), przedstawicieli innych związków wyznaniowych (5 spraw), partnerów rodzica (17 spraw), znajomych rodziny (6 spraw) i sąsiadów (19 spraw).”
bankier.pl/wiadomosc/Drugi-raport-ws-pedofilii-Wiekszosc-sprawcow-to-d...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów