Gdzieś w Amazonii, w indiańskiej wiosce, najebane Indianki postanowiły powalczyć. ALkohol nie służy rdzennym mieszkańcom tego kontynentu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
500+ się bawi
Ta w różowej kiecce chyba za dużo wrestlingu się naogladała
amazonia? w indiach? bardziej mi tu ŚMIERDZI Filipinami, Tajlandiami itp
mig1988 napisał/a:
Nie no spoko , ale pytanie jest, komu alkohol służy na rozum ?
To testy biologiczne na żywych organizmach, radzieckiego paliwa rakietowego
Dzicz jak huj, ale są jeansy a nawet smartfonik...
Wiejska impreza jakich pełno wszędzie na świecie.
Obejrzałem całą walkę (a widziałem takich mnóstwo,wiejskich ) i oceniam na zacną.
Obejrzałem całą walkę (a widziałem takich mnóstwo,wiejskich ) i oceniam na zacną.
To już Indianie w dżungli maje lepsze kamerki w telefonach niż co niektórzy w Europie
Tyyy dobre
nie ma cycków, nie ma piwa, szkoda oglądać = dziękuje
dobry filmik
zobaczcie ile tam jest bachorów... przyrost naturalny wykurwisty. To ostatnie stulecie białego człowieka dobrze, że nie będzie mnie już w tych czasach...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów