18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
A................r 2020-05-10, 14:18 1
chciałbym pojechać do tego brudystanu i walić konia tam w tym smrodzie. Ale miałbym spust niemiłosierny. Pała by stała jak dąb
Zgłoś
panar3 2020-05-10, 14:23 1
freaky napisał/a:

Indie, Chiny i Izrael. Gdyby zaledwie te trzy gniazda wyparowały wraz z zamieszkującymi je karaluchami, to świat odetchnąłby z ulgą. I przy okazji rozwiązanie problemu przeludnienia poprzez redukcję populacji ludzkiej o połowę.

Ludzkiej?

Jebie gównem na 1000km, a toto jeszcze walić do Jewropy będzie i to lada chwila zanim in się białko zacznie ścinać...
Zgłoś
Alicjontko 2020-05-10, 14:29 2
Niby rocznie sterylizują 3 miliony kobiet, ale to jest kropla w morzu potrzeb... Naprawdę powinni tam zrobić sterylkę dla 60% mężczyzn.

(A może i to dalej byłoby za mało...)

Hejo
Zgłoś
silwerbalk 2020-05-10, 14:31
Ja jebie jaki szkielet to już moja łyda jest grubsza od niej całej
Zgłoś
SirMajkel 2020-05-10, 14:36
chciało ci się tracić czas na takie pierdoły?

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
skywalker75 2020-05-10, 14:44
Pierdolicie troche o tych Indiach, właśnie ostatnio wyprzedził Wielka Brytanię pod względem PKB. Ludzi więcej tam niż w chinach to fakt , wiele skrajności. Jednak to najbardziej prozachodni kraj tej części Azji. Równowaga dla potęgi Chin

czarna fortuna
Zgłoś
Krypt0 2020-05-10, 14:52
Wszystkie filmy z tej zakładki mi się załadowały a ten nie, jebać to.
Zgłoś
erolus234 2020-05-10, 18:39 1
Dlaczego zawsze kiedy rodzi się jakiś hardkorowy krzywulec, z dwiema Głowami, siedmioma rękami i czterema kręgosłupami, to zawsze w tamtym syfie
Zgłoś
HackerAGD 2020-05-10, 18:47 1
Ja nie łapie tego jakie tam jest rozwarstwienie społeczne, ilu tam jest debili srających na ulicy, jebanych religijnych fanatyków, patologii która gwałci kobiety, czy bezmózgich yeti które nie wiedzą że rozpędzony pociąg może zabić, a na dodatek ta ich święta rzeczka która jest wylęgarnią chorób a oni kurwa z niej piją - FUCK LOGIC! Z drugiej zaś strony kto szukał jakiś tutoriali na sieci, czy też jakiś wyjaśnień naukowych zazwyczaj trafiał na film z hindusem który mimo chujowego akcentu (często i tak lepszy niż niejednego Polaka) jakoś dawał radę to wytłumaczyć i widać że nie robił tam za Tomasza Knapika tylko po prostu dzielił się wiedzą którą zdobył, co świadczy o tym że żyją tam również wykształcone osoby.
Gdy ktoś porusza temat Indii zawsze mam mieszane uczucia, niby można zrównać to z ziemią i zasypać solą jak bliski wschód, ale obstawiam że połowa ludzi była by w dupie gdyby nie ich internetowe filmiki.
Zgłoś
rzeznianumer5 2020-05-10, 19:31
Hacker40 napisał/a:

Ja nie łapie tego jakie tam jest rozwarstwienie społeczne, ilu tam jest debili srających na ulicy, jebanych religijnych fanatyków, patologii która gwałci kobiety, czy bezmózgich yeti które nie wiedzą że rozpędzony pociąg może zabić, a na dodatek ta ich święta rzeczka która jest wylęgarnią chorób a oni kurwa z niej piją - FUCK LOGIC! Z drugiej zaś strony kto szukał jakiś tutoriali na sieci, czy też jakiś wyjaśnień naukowych zazwyczaj trafiał na film z hindusem który mimo chujowego akcentu (często i tak lepszy niż niejednego Polaka) jakoś dawał radę to wytłumaczyć i widać że nie robił tam za Tomasza Knapika tylko po prostu dzielił się wiedzą którą zdobył, co świadczy o tym że żyją tam również wykształcone osoby.
Gdy ktoś porusza temat Indii zawsze mam mieszane uczucia, niby można zrównać to z ziemią i zasypać solą jak bliski wschód, ale obstawiam że połowa ludzi była by w dupie gdyby nie ich internetowe filmiki.

Dontego mają program kosmiczny, elektrownie atomowe i są mocarstwem atomowym.
Zgłoś
jazeck 2020-05-10, 20:13
Nie da rady Bin Lad...Gejts nad tym siedzi...
Zgłoś
Hyena83 2020-05-10, 21:52
PanJaken napisał/a:

Czy tylko ja uważam że indie należy wypalić do gołej ziemi a potem pogorzelisko terraformować w tropikalny las?

I ten kraj ma atom. Niesanowite
Zgłoś
Scout 2020-05-10, 22:24
Miałem kiedyś propozycję 3 tyg. wyjazdu do Indii (tydzień roboty i 2 tyg zwiedzania) powiedziałem że po moim trupie i moja noga w tym śmierdzielowie nie postanie... Dziwił się szef, ale wysłałem kogoś innego. Koleś wrócił po obowiązkowym tygodniu bo stwierdził że takiego syfu brudu i smrodu to on na oczy nie widział i nie chce nic zwiedzać....
Zgłoś
Geigi 2020-05-10, 22:37
PanJaken napisał/a:

Czy tylko ja uważam że indie należy wypalić do gołej ziemi a potem pogorzelisko terraformować w tropikalny las?

nie tylko ty
Zgłoś
yippe_ki_yay 2020-05-11, 3:18 1
rzeznianumer5 napisał/a:

Dontego mają program kosmiczny, elektrownie atomowe i są mocarstwem atomowym.

Nie szukam potwierdzenia, bo być może tak jest. Kiedy pojawił się taki slogan w sieci, że w indiach rocznie rodzi się więcej genialnych dzieci, niż rocznie wszystkich dzieci w stanach hamburgeryki.
To jest właśnie efekt przeludnienia (z resztą ciągle rosnącego). Obecnie mamy znikomą wiedzę na temat genetyki ale jest możliwe, że z rodziców debili może narodzić się geniusz (których w indiach jest prawdopodobnie jest jakiś promil społeczeństwa).

Mają te swoje filmisie i inne pierdółki "naukowe" gdzie coś objaśniają, tłumaczą ale poziom tych ichnich objaśnień jest najczęściej niski. Bardzo często wiedzę, którą przekazują w tych filmisiach można znaleźć na każdej innej stronie, w której dane zagadnienie jest opisane w formie artykułu. No ale są tacy, co zamiast poświęcić ~3min na przeczytanie artykułu to wolą oglądać ~10min filmik. Jest taka "piękna" stronka tutorialspoint (czy jakoś tak) pochodzenia indyjskiego. Tematów, zagadnień co niemiara. Szkoda, że wszystkie omówione powierzchownie, dawno przestarzałe albo prawie kalki z innych stron.

I najlepsze "mają lepszy akcent od niejednego Polaka", no jasne, pewnie nawet lepszy niż 10 Polaków, No ale kurwa, ludzie żyjący w kraju, w którym angielski jest językiem urzędowym powinni chociaż trochę bardziej starać się artykułować słowa w tym języku, by brzmiały jak z tego języka, a tam naleciałości z ichniej mowy jest do zajebania. Przyznam, nie raz znalazłem filmik 1do1 o zagadnieniu, które potrzebowałem zrozumieć to nie mogłem dotrwać do nawet minuty, bo moje uszy zaczynały boleć. Ale niby nie ich wina, bo skoro każdy z nich tam tak mówi to dlaczego inni mają mówić inaczej? Taki przykład z hamburgerów: youtube.com/watch?v=Oj7a-p4psRA
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów