📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Brawo kurwa mogła jeszcze nasrać na wycieraczke im..... Ach że takie stare wredne baby nie moża zutylizować
"czyli zemsta niezadowolonej klientki... " raczej przyzwyczajenie z domu
Nie wylewaj waćpan wina!
Zawsze mnie wkurwia takie działanie - jesteś zły na jakąś instytucje, wiec wpadasz na pomysł upierdolenia ścian, podłogi czy okien gównem albo czymś innym. I serio myślisz, ze teraz dyrektor czy jakaś osoba decyzyjna tej instytucji złapie za mopa i kląc pod nosem zacznie to sprzątać? Przecież kurwa ZAWSZE w takich przypadkach zajmują się tym sprzątaczki, które są niewinne i harują za minimalną krajową... Ale pierdolone bydło umysłowe myśli, że dojebało dyrektorowi...
no co segregacja, przecież tylko plastik i metal do jednego pojemnika można
silwerbalk napisał/a:
Brawo kurwa mogła jeszcze nasrać na wycieraczke im..... Ach że takie stare wredne baby nie moża zutylizować
u nas takie same france w kodzie i obywatele
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów