kompilacja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kolejny kraj który chciałem odwiedzić ale dzięki sadolowi szybko mi przeszło.
Majomir napisał/a:
Nie pojadę tam na wakacje a wiara jeżdzi mimo tego bałaganu
Tia.. Kto niby jeździ do Indii? Jacyś pomyleńcy chyba. Są ciekawsze miejsca.
W przeliczeniu na ilość mieszkańców to jest bezpieczniej niż w tej waszej śmiesznej ukochanej europie....
PsikutaBezS napisał/a:
W przeliczeniu na ilość mieszkańców to jest bezpieczniej niż w tej waszej śmiesznej ukochanej europie....
to mozna oglądać bez końca 1000 sposób jak zginąć w indiach
Tak oglądam tę składankę i po głowie chodzi myśl przypisywana Akibie ben Josefowi: wszystko to już było.
Ale ogląda się dobrze, w sam raz do porannej kawy.
Ale ogląda się dobrze, w sam raz do porannej kawy.
Taki filmik powinni puszczać w biurze wycieczkowym rodzince która przyszła sobie ogarnąć wycieczką do Indii zresztą chyba familijnie to się rzadko zdarza podróżować do Indii
Roskosmos napisał/a:
Eh, nie — byłam, widziałam: jedynym zagrożeniem dla turysty są tysiące motoseksualnych wyjeżdżające z każdej ciemnej dupy. Pierwszy uskok musiałam zrobić kilka sekund po pierwszym wyjściu z hotelu.Taki filmik powinni puszczać w biurze wycieczkowym rodzince która przyszła sobie ogarnąć wycieczką do Indii zresztą chyba familijnie to się rzadko zdarza podróżować do Indii
Wszystkie inne zagrożenia są tylko dla tubylców, i to tych albo mało rozgarniętych albo bardzo biednych. Czy ty byś będąc na wakacjach wspinał się na drut elektryczny? Na bilet w 1-2giej a nie 8mej klasie pociągu cię stać (zarabiamy tak z 5x tyle co oni). Przy linii produkcyjnej tam stać nie będziesz, ani przelewać wrzątku z jakiejś dziwnej misy do drugiej na wiosce też nie.
Zaś ludzie tam dużo bardziej przyjaźni i uprzejmi niż u nas. Nie mają kultury bicia się po mordach.
Za to, dla nas zagrożeniem byłby gwarantowany zgon po pierwszym posiłku na ulicy lub w tanim lokalu, ale wszyscy ci mówią aby jeść wyłącznie w hotelu czy drogich restauracjach za 10x tyle co w knajpach przy drodze.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów