📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
corpo_kills_me napisał/a:
O chuj chodzi z tymi selfie z pociągiem?
Myślę, że w tym jebanym zwierzyńcu pociąg uchodzi za ucieleśnienie luksusu, symbol podróży, wielkiego świata, ucieczki do lepszego życia z tych paskudnych warunków...
Nie no, żartowałem, nie mam pojęcia, ale dwa fakty są pewne:
1. Hindusi to najwięksi idioci na tej planecie, brudne bydło bez instynktu samozachowawczego (uprzedzając napinaczy z "programem kosmicznym" - mówimy tutaj o przeciętnym hindusie, a nie o tym 1%, którzy rzeczywiście są bystrzy)
2. Hindusi mają jakiś fetysz do kolei. Prawie taki sam jak do krowiego gówna.
Takie czelendże to ja rozumiem
O to samo, co podczas wystawiania łba z jadącego pociągu. Adrenalina. Pociągi to jedna z nielicznych rzeczy, które mogą dostarczyć adrenaliny tym gównoskórym zwierzętom. Jest jeszcze pływanie w porywistym gangesie, traktory zagłady, zabawa w elektryka wysokich napięć, itp...
Ja nie wiem czy żaden z nich nie widział nigdy jakiejś kompilacji narodowej z tego typu wypadkami? Pewnie na ichniejszym sadolu są kilkugodzinne kompilacje z takich zdarzeń, tysiące przykładów, a Ci dalej robią to samo i kończą jak komary pod Kubotą.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
1. Hindusi to najwięksi idioci na tej planecie, brudne bydło bez instynktu samozachowawczego (uprzedzając napinaczy z "programem kosmicznym" - mówimy tutaj o przeciętnym hindusie, a nie o tym 1%, którzy rzeczywiście są bystrzy)
Wygórowane oczekiwania wobec nich jak nadzieja, że Velture'owi odrośnie noga. Przeciętny mieszkaniec tamtego rejonu (Indie, Pakistan, Bangladesz, Afganistan, Sri Lanka) ma iloraz inteligencji zbieżny z małpoludami. Ciekawostka - część Indusów ze względu na cechy fizjonomii oraz ilość melaniny jest uważana za rasę czarną spokrewnioną z małpoludami subsaharyjskimi (murzyni) oraz australijskimi (Aborygeni).
Oni mają jakiś fetysz tych samojebek przed pociągiem czy jaki chuj?
Jebany ciapak a jakby robił licencję maszynisty to by się dowiedział że jest coś takiego jak "skrajnia"
Po tym jak w 1997r. zespół Skaner wylansował przebój "pociąg do gwiazd", a rok później uzyskał platynową płytę, całkowicie przypadkiem przechodzący tragarze z Indii pod sceną na festiwalu w Ostródzie postanowili mieć własną wersję tego przeboju. Zidoktrynowani od małego słowami owej piosenki Hindusi gnają pod pociągi niczym ćmy do światła.
Pociąg nawet nie zaczął hamować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów