📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No w końcu HALina podajesz czas, dzięki.
To są prawdziwi hardkory !
muflonpl napisał/a:
Haha i bardzo dobrze wkurwiaja mnie te cyrki, wesole miasteczka i inne chujnie.
Co kto lubi, też mnie nie bawią wesołe miasteczka ale potrafię zrozumieć że Świat nie kończy się na mnie i na tym co akurat mnie się podoba i że są inni ludzie którzy mogą lubić co innego.
Ci ludzie nie
ja bym sie tam bał wysrać że akurat krawężnik odpadnie i w gówno wlecę
EvilDog napisał/a:
W Indii bał bym się wsiąść do windy, a co mówić o karuzelach w wesołym miasteczku .
ja bym sie tam bał wysrać że akurat krawężnik odpadnie i w gówno wlecę
krasnal_hałabała napisał/a:
Co kto lubi, też mnie nie bawią wesołe miasteczka ale potrafię zrozumieć że Świat nie kończy się na mnie i na tym co akurat mnie się podoba i że są inni ludzie którzy mogą lubić co innego.
Jestem egoista i dobrze na tym wychodzę. Rozrywka dla ulomnych
To jest rekrutacja do hindi space program a to była karuzela do wytrzymywania 5g i przeszli test bo oni wytrzymali a karuzela nie wytrzymała nawet 2g czyli że nadają się...
JA: "Wysiadam"
Karuzela: "OK"
Karuzela: "OK"
Hindusi mają ponoć swój program kosmiczny ale nie wiem czy to nie jest fejk news
Kurcze w najlepszym momencie zamiast dać obroty na maxa to się zatrzymał.
EvilDog napisał/a:
W Indii bał bym się wsiąść do windy, a co mówić o karuzelach w wesołym miasteczku .
Windy?? Ja bym z lotniska kurwa nie wyszedł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów