Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Używajcie polskich znaków... Czy to takie trudne?
Szykuj się na cyrylicę, jak tylko jebani miłośnicy ukrów wprowadzą ją jako język urzędowy, chuj tam, mniejsza o to, do meritum:
Wam się sadole w pale nie mieści ile w tych indiach jest bogów, wierzeń i co za tym idzie sekt. Dla większości z sadolowego podwórka to tylko powód do beki, owszem jest to fajne, lubię swąd palonego ciapatego, ale... to była kobita, miała cycuszki, cipeczkę, włosy do poszarpania, szkoda tak się podpalać przed zbiorowym gwałtem. Samolubna istota
Samolubna istota
skąd wiesz, może za garść rupii poszła na numerek z hindusami którzy uwielbiają gwałcić kobietę z rozległymi poparzeniami?
skąd wiesz, może poszła na numerek z hindusami którzy uwielbiają gwałcić kobietę z rozległymi poparzeniami która wyje z bólu o 75% bardziej niż zwykle...
Nie filozofuj, wstawiaj to swoje gówno, z którego wyłapujemy perełki, ale nie komentuj
Ognista pielgrzymka do Gangesu. I tak tam jest większa cywilizacja niż na Podlasiu.
Kiedyś musiałeś dostać porządny wpierdol na Podlasiu, że takie brednie wypisujesz.
Szykuj się na cyrylicę, jak tylko jebani miłośnicy ukrów wprowadzą ją jako język urzędowy, chuj tam, mniejsza o to, do meritum:
Wam się sadole w pale nie mieści ile w tych indiach jest bogów, wierzeń i co za tym idzie sekt. Dla większości z sadolowego podwórka to tylko powód do beki, owszem jest to fajne, lubię swąd palonego ciapatego, ale... to była kobita, miała cycuszki, cipeczkę, włosy do poszarpania, szkoda tak się podpalać przed zbiorowym gwałtem. Samolubna istota
hola hola! Jak smiesz napisac cos nie tak na ukrów? Chocby przestepczosc wzrosla o 500% w ciagu najblizszego roku... chocby Polacy mieli zbiedniec jeszcze bardziej i chocby KAZDY polak musial pracowac pol roku na jednego ukrainca - nie mozesz napisac nic zlego. JEstes ruska onuca, trollem, pacholkiem putina
Oczywiscie za kilkanascie miesiecy, moze ciut dluzej jak gowno uderzyw w wentylator - sadolowi eksperci beda pierdolic : "od samego poczatku mowilem, ze taka ilosc ukrow nie jest dobra dla polski" "pisalem, ze to sie zle skonczy" itd wtedy bedzie tak jak ze srowidem. Teraz jak wiekszosc ludzi przekonala sie, ze ten srowid to pierdolenie o szopenie a statystyki byly na maxa przeklamywane itd - teraz madrale "maja wyjebane" na covida. Jeszcze poltorej roku temu jak pisalem, ze jestesmy oklamywani to placzliwe kurwy pisaly : zebys zachorowal na covida, moj wujek zmarl na covida, szpitale przepelnione... itd
Kiedyś musiałeś dostać porządny wpierdol na Podlasiu, że takie brednie wypisujesz.
Jeżdżę tam z roboty. Białystok, I nie Podlasie Ale tez Polska„C” Terespol, Małaszewicze (cioć cześć z nich identyfikuje się jako Podlasie) Mentalność i sposób mówienia mnie rozpierdala. I ogólnie ciemnota i kacapskie naleciałości. Jedz, zobacz i napisz jakie wrażenia.
ehe, przeczytaj Swój wpis do którego się odnosiłem a potem feruj wyroki, pizdo.
Jeszcze tu jesteś prostaczki? Pizda, pizdę na kilometr pozna. Załóż rajstopy i idź stąd siusiaku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów