📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też bym miał depresję, gdybym żył w otoczeniu, gdzie się nagrywa ekran zamiast udostępnić plik
Chciała się wylogować z gównostanu to się wylogowała
Powinna być legalna aborcja na życzenie kto chce się wylogować ma do tego prawo. Wszyscy by byli zadowoleni a tak nie ma i potem muszą np rzucać się pod koła...
Powinna być legalna aborcja na życzenie kto chce się wylogować ma do tego prawo. Wszyscy by byli zadowoleni a tak nie ma i potem muszą np rzucać się pod koła...
JamPawel napisał/a:
Też bym miał depresję, gdybym żył w otoczeniu, gdzie się nagrywa ekran zamiast udostępnić plik
Incepcja 3 stopnia . Ktoś telefonem nagrał monitor a teraz drugi nagrał telefonem telefon . Finalnie 3 nagrał to kolejnym telefonem i wrzucił tu .
Sztruks napisał/a:
Po szczepieniu… obserwujcie ludzi co się z nimi ostatnio dzieje
Ta, po szczepieniu się twojej starej z twoim starym
Ja pierodle nagrywać z telefonu na telefon zamiast wysłać nagranie przez choćby Bluetooth..... pajety inzyniery kurwa ....
JamPawel napisał/a:
silwerbalk napisał/a:
Ja pierodle nagrywać z telefonu na telefon zamiast wysłać nagranie przez choćby Bluetooth..... pajety inzyniery kurwa ....
Ot, "inteligencja" przeciętnego hindusa. Nie dość, że jakość gorsza przez taki zabieg, to jeszcze przez to brązowe łapsko na pół ekranu miałem wrażenie, że smród wydostaje się przez monitor do pokoju...
Nadal ma większą szansę, że reinkarnuje się jako hinduska, Chinka czy nawet Pakistanka, niż biały człowiek w Europie, ale próbować warto.
Jak ci smutno to nie bierz przykładu z tej hinduski i ustaw dobrą kamerę.
martika napisał/a:
Tak po prostu smutny widok
Jak ci smutno to nie bierz przykładu z tej hinduski i ustaw dobrą kamerę.
Jak dziewczyna miała aparycję przeciętnego szkolnego ciecia to nic dziwnego że miała depresje.
Bardzo ładnie. A nie jakieś skakanie z bloku czy pod pociąg. Tutaj nikomu nie przeszkadzała. Brawo
Paszczaku napisał/a:
Incepcja 3 stopnia . Ktoś telefonem nagrał monitor a teraz drugi nagrał telefonem telefon . Finalnie 3 nagrał to kolejnym telefonem i wrzucił tu .
A na monitorze był live
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów