📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Indie mnie już niczym nie zaskoczą. Zastanawia mnie jednak jedno - jak to jest możliwe, że pomimo tego, co się tam odpierdala, ten kraj jeszcze nie jebnął?
Kurwa jak można być taką łamagą? Można było ryjem w posadzkę jebnąć to nie, musi jakoś dziwnie pod ten pociąg znów wpaść. Ja pierdolę....
Facet tak rozpaczliwie zatrzymuje pociąg, bo w Indiach jest zdecydowanie więcej mężczyzn niż kobiet. Nieraz musi taki zapierdalać po kilka tysięcy kilometrów do jakiejś tam Polski i rozwozić żarcie Uberem żeby zaruchać chętną niewiastę.
I oni kurwa latają w kosmos!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów