Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak oni kurwa robią te instalacje? Kraj gównem klejony. Najbardziej łebscy spierdolili do Europy i USA, zostały same tłuki.
Ogarniętych ludzi tam nie brakuje. Kwestia raczej tego, że ludzie tam robią wszystko na własną rękę. Jedni robią rzeczy niesamowite jak regeneracja potężnego dyferencjału ciężarówki czy kilku kW silnika/generatora elektrycznego przy użyciu młotka, a inni podciągają sobie kawał druta z ulicy, żeby mieć światło.
Ogarniętych ludzi tam nie brakuje. Kwestia raczej tego, że ludzie tam robią wszystko na własną rękę. Jedni robią rzeczy niesamowite jak regeneracja potężnego dyferencjału ciężarówki czy kilku kW silnika/generatora elektrycznego przy użyciu młotka, a inni podciągają sobie kawał druta z ulicy, żeby mieć światło.
Czyli braki w edukacji. Jeden potrafi je nadrobić bo jest samoukiem i potem robi cuda młotkiem i śrubokętem. Drugi nawet nie wie, że prąd kopie.
Czyli braki w edukacji. Jeden potrafi je nadrobić bo jest samoukiem i potem robi cuda młotkiem i śrubokętem. Drugi nawet nie wie, że prąd kopie.
A u nas jest inaczej? U nas po prostu nie daje się ludziom młotka bez odpowiedniego egzaminu.
A u nas jest inaczej? U nas po prostu nie daje się ludziom młotka bez odpowiedniego egzaminu.
U nas już dzieci w pierwszej klasie podstawówki wiedzą, że prąd kopie. Więc jest różnica.
U nas już dzieci w pierwszej klasie podstawówki wiedzą, że prąd kopie. Więc jest różnica.
Taa... Piotruś Mordeczka i Jaś Mela dostali w pierwszej klasie najładniejsze gwiazdki za tę wiedzę
Ja pierdolę... Mam nadzieje, że te rury na dole są od wody, nie od gazu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów