Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakim cudem ta nacja jeszcze nie wyginęła? Skąd oni wiedzą gdzie wetknąć kutasa? Mam taką teorię że muszą wtykać wszędzie i w końcu raz na ruski rok się udaje.
No niestety ale jak chodzi o patologie to dupczyli, dupczą i zapewne będą się dupczyć na osiedlu po krzakach gdzie popadnie. W domu u nich jeszcze większa patola.
Normalny człowiek czeka i zbiera kase i sie zastanawia czy warto czy jeszcze poczekać a w tym czasie po paru latach Karina już ma 3 bąbelki i czwarty w drodze..
No niestety ale jak chodzi o patologie to dupczyli, dupczą i zapewne będą się dupczyć na osiedlu po krzakach gdzie popadnie. W domu u nich jeszcze większa patola.
Normalny człowiek czeka i zbiera kase i sie zastanawia czy warto czy jeszcze poczekać a w tym czasie po paru latach Karina już ma 3 bąbelki i czwarty w drodze..
Chłopie, skąd ty jesteś z tym "dupczyc" ? Okolice pizdzichowa ? Od poziomki ?
gorzej jakby mówił "dupcyć" - to jest dopiero wkurwiające.
Kurwa sie zapomnialem ...
W dupceniu od tylu najwazniejsze jest byc tym z tylu hehe
Południe Polski.
Jakim cudem ta nacja jeszcze nie wyginęła? Skąd oni wiedzą gdzie wetknąć kutasa? Mam taką teorię że muszą wtykać wszędzie i w końcu raz na ruski rok się udaje.
Hindusi to protoplaści cyganów, zatem rozmnażają się zapewne podobnie; samiec spuszcza się byle gdzie- resztę załatwiają robaki.
Hindusi to protoplaści cyganów.
Bynajmniej nie bronie hindusów ale to nie jest tak jak piszesz; cyganie to była/jest jedna z ich tam grup/kast która hindusi wypierdolili na zbyty pysk z indii bo nie mogli już z nimi wytrzymać i się cygaństwo rozpełzło po świecie.. Niezły "dossier kulturowy" romów; być złodziejem wyjebanym przez brudasa...
Bynajmniej nie bronie hindusów ale to nie jest tak jak piszesz; cyganie to była/jest jedna z ich tam grup/kast która hindusi wypierdolili na zbyty pysk z indii bo nie mogli już z nimi wytrzymać i się cygaństwo rozpełzło po świecie..
Czyli mam rację; cygan to chujowa odmiana hindusa. Chujowa, ale wyjebana zarazem
Jak Łajka: pies wyjebany w kosmos.
Niezły "dossier kulturowy" romów; być złodziejem wyjebanym przez brudasa...
Być zbyt chujowym na Indie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów