📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sadfun napisał/a:
Gościowi but się pali a Ci stoją i pierdolą zamiast gasić...
czekają aż sie but wypali do końca, wtedy sprawa jasna..
Aż się palą do misji w kosmosie.
Zapaleńcy do pracy
Test zapału,czy test skafandra?
To jest najnowszy model anteny do komunikacji z kosmosem.
Ewidentnie widać i słychać, że operatorzy właśnie dostali jakiegoś porażającego newsa z Alfa-Centauri...
Ewidentnie widać i słychać, że operatorzy właśnie dostali jakiegoś porażającego newsa z Alfa-Centauri...
Najpierw Apollo teraz to...
Ale pocieszające jest to, że za każdym razem jak ginie hindus, jakaś kobieta unika gwałtu, a Ganges staje się mniej brudny.
Ale pocieszające jest to, że za każdym razem jak ginie hindus, jakaś kobieta unika gwałtu, a Ganges staje się mniej brudny.
A ja bez kitu czekałem aż ten lont się skończy i wyjebie chociaż jednego w kosmos. Ten w pomarańczowej koszuli leży nawet tak skierowany do startu.
Poziom zabezpieczeń na najwyższym poziomie. Bezpieczniki z pręta zbrojeniowego fi 20 lub więcej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów