📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Problem nie jest z psem, tylko tym co psa nie tuzyma na uwięzi. Właściciel do odjebania a potem pies.
Jak zdarzy się wypadek, ktoś kogoś pobije, ktoś napadnie na sklep, nożownik zaatakuje, okradną i zgwałcą kobietę, to zaraz w tym gównostanie miliard karaluchów wypełza z każdej możliwej strony. Z góry, z dołu, z pola, z domu, z komórki, kolejnych pięćdziesięciu z rikszy i jeszcze sześciu ze skutera. Oczywiście, nie po to, żeby pomóc (może jakiś jeden hindus zrobi pionizację, ale to tyle). Popatrzeć. Bo to ciekawe jest.
Ale jak dziecku dzieje się krzywda, to małpy chowają się po kątach i mają wszystko totalnie w piździe. Widocznie krzywda gówniaka nie jest tak atrakcyjnym widowiskiem w tym gównokraju, jak krzywda dorosłego, więc nie ma czego oglądać. Lepiej wykorzystać ten czas na sranie i śmiecenie w miejscach publicznych.
Co za spierdolony naród. Szkoda strzępić ryja.
Ale jak dziecku dzieje się krzywda, to małpy chowają się po kątach i mają wszystko totalnie w piździe. Widocznie krzywda gówniaka nie jest tak atrakcyjnym widowiskiem w tym gównokraju, jak krzywda dorosłego, więc nie ma czego oglądać. Lepiej wykorzystać ten czas na sranie i śmiecenie w miejscach publicznych.
Co za spierdolony naród. Szkoda strzępić ryja.
Lord_Slizgacz napisał/a:
Problem nie jest z psem, tylko tym co psa nie tuzyma na uwięzi. Właściciel do odjebania a potem pies.
stary tam krowy sobie chodzą po drogach a ty każesz im trzymac psy na smyczy xd
Muszą dać tabliczkę "Zakaz dokarmiania zwierząt".
Lord_Slizgacz napisał/a:
na końcu jeszcze w cywilizowanym kraju to rodzice do odjebania że kaszojada nie pilnowały. No ale w tamtym gównostanie popłaczą 2 dni i zrobią nowego ;d
Smalcuch indyjski to bardzo niebezpieczna rasa.
Lord_Slizgacz napisał/a:
Problem nie jest z psem tylko ze spierdolonym społeczeństwem które nie interesuje się co się dzieje dookoła.
Tam nikt nie panuje nad żadnymi zwierzętami które łażą sobie bezpańskie. Ten pies najprawdopodobniej był bezdomny.
Niedawno miałem starcie że starą pizdą, której pies drugi raz wyskoczył do mojego dziecka i powiem tak, że teraz wszyscy sąsiedzi jak mnie widzą to pieski na smycze zapinają. Ulica miała widowisko, a plzda jeszcze mandat obskoczyla od policji. Z kurwami niewidzącymi do czego służy smycz trzeba krótko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów