To chyba ci sami: Klik
To chyba ci sami: Klik
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Śmiało, mi możesz ojebać
nie wiem co łykasz, ale po pół bo tekst pisany ci umyka
A mnie zastanawia, komu jest przyjemnie jak jeden wali gruchę? Obaj mają czucie we wszystkim co wspólne, czy tylko jeden? Odnośnie dupy też.
Wieczorne ich rozmowy"
- Dzisiaj ty walisz bo wczoraj ja waliłem
Pewnie są jebani solidarni w swoim kalectwie.
"-Ja walę w dni parzyste, a ty nieparzyste".
Chociaż są tacy pokraczni, że chuj wie co tam oni odpierdalają?
Może to pedryle i jadą ze sobą w ślinę, albo jeden jedzie na ręcznym, a drugi, akrobata, w przerwach opierdala wspólną pałę.
Jeden wybryk natury, a od chuja możliwości.
Normalnie LGBTQ++, z dwoma kurwa plusami.
albo nie wiem co to znaczy niezależny albo ktoś tu leci w chuja równo
Jak kurwa prowadzą niezależny tryb życia?
albo nie wiem co to znaczy niezależny albo ktoś tu leci w chuja równo
Chodzi o niezależność od kogoś, a nie od siebie.
Sami, bez pomocy, popierdalają do szkoły, sami walą konia.
Pewnie są jebani solidarni w swoim kalectwie.
"-Ja walę w dni parzyste, a ty nieparzyste".
Chociaż są tacy pokraczni, że chuj wie co tam oni odpierdalają?
Może to pedryle i jadą ze sobą w ślinę, albo jeden jedzie na ręcznym, a drugi, akrobata, w przerwach opierdala wspólną pałę.
Jeden wybryk natury, a od chuja możliwości.
Normalnie LGBTQ++, z dwoma kurwa plusami.
A teraz wyobraź sobie takie coś wersja żeńska - jedna cipa a 4 cycki i opierdalanie gały jak kolbę kukurydzy - jedna z jednej strony a druga z z drugiej.
Ciekawe jak to prawnie wygląda - czy są takie mutanty traktowane jako dwie osoby i np. wersja kobieca to każda może mieć osobnego męża. Raz rucha jeden mąż a potem drugi - czy taki sekst to wtedy trójkąt. I kto będzie matką w przypadku ciąży - ta której mąż zalał formę?
Tyle pytań a brak odpowiedzi.
Indywidualnie decydujemy o wycieczkach w związki, syjamskie bliźniaczki otwierają się na swoje życie miłosne.
Carmen i Lupita Andrade, które są ze sobą połączone i mają wspólny system rozrodczy, ujawniły, jak koordynują wszystko, od randek po decydowanie, w co się ubrać i gdzie być.
Ponieważ mają tak wiele struktur wewnętrznych, zdaniem Carmen i Lupity, operacja separacji byłaby dla nich zbyt ryzykowna, donosi DailyMail w środę.
„Gdybyśmy mieli operację separacji, jedno z nas umarłoby, oboje byśmy umarli albo wylądowalibyśmy na OIOMie i nigdy się z niego nie wydostaliśmy”. - powiedziała Lupita.
Mówiąc o ich romantycznych związkach. Lupita jest aseksualna, podczas gdy Carmen zaczęła używać aplikacji randkowej Hinge kilka lat temu w poszukiwaniu miłości.
W październiku 2020 roku poznała w aplikacji mężczyznę o imieniu Daniel i wkrótce zakochali się w sobie.
Carmen powiedziała: „Od razu wiedziałam, że Daniel różni się od innych, ponieważ nie pytał o mój stan.
„Jesteśmy razem od dwóch i pół roku i rozmawialiśmy o zaręczynach, ale najpierw chcemy zamieszkać razem”.
Dodała, że kiedy chodzi na randki z Danielem, stara się zrobić to sprawiedliwie dla Lupity, która jest zmuszona jej towarzyszyć, pozwalając jej wybrać, gdzie będą jeść lub jakie czynności będą wykonywać.
Mówiąc o ich romantycznych związkach. Lupita jest aseksualna, podczas gdy Carmen zaczęła używać aplikacji randkowej Hinge kilka lat temu w poszukiwaniu miłości.
To sugerowałoby, że tylko jedna z nich czuje coś w cipie. No chyba, że ta druga świadomie wybrała celibat.
Ciekawe jak to prawnie wygląda - czy są takie mutanty traktowane jako dwie osoby i np. wersja kobieca to każda może mieć osobnego męża. Raz rucha jeden mąż a potem drugi - czy taki sekst to wtedy trójkąt. I kto będzie matką w przypadku ciąży - ta której mąż zalał formę?
Tyle pytań a brak odpowiedzi.
To bardzo istotne pytania. Poważnie, sam jestem ciekaw. W końcu jajniki mają wspólne, więc obie razem będą taką kolektywną matką?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów