📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aj tam, to zachód tak sterylnie żyje, że każda bakteryjka od razu przejmuje organizm.
Wychodzą na przeciw społeczeństwu, poza tym lepiej iść do takiego dentysty niż do żadnego.
Oni na co dzień piją Gangesiankę, nic im nie jest w stanie zaszkodzić.
denaturat w dziąsło i dawaj
Kurwa ludzie pamiętajcie że niektórzy jedzą przeglądając sadistic
A jeszcze jedno widziałem krew - hard ?
A jeszcze jedno widziałem krew - hard ?
najlepsze było jak obtarł igłę palcami (zeby bakterii nie było !!!)
Muzyka z początku świetnie komponuje się z emotikonem z tematu poniżej
To jest stary sadistic.pl
cieszę się
cieszę się
marcin041990 napisał/a:
To jest stary sadistic.pl
cieszę się
A skąd Ty wiesz jaki był stary sadistic?
losterlse napisał/a:
A skąd Ty wiesz jaki był stary sadistic?
Zapewne oglądał go z 12 lat przed rejestracją na nim.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów