Pierwsza na świecie śmieciarka elektryczna. Niestety na testach upaliło biopantograf . To nic, kilka milionów innych jest w zapasie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:24
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Pierwsza na świecie śmieciarka elektryczna. Niestety na testach upaliło biopantograf . To nic, kilka milionów innych jest w zapasie...
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widział ktoś kiedyś indyjską śmieciarkę?! Film jest puszczony od tyłu! W rzeczywistosci to sam Śiwa zstępuje z nieba i rozrzuca smieci po okolicy.
Znawca_Cipek napisał/a:
Widział ktoś kiedyś indyjską śmieciarkę?! Film jest puszczony od tyłu! W rzeczywistosci to sam Śiwa zstępuje z nieba i rozrzuca smieci po okolicy.
jesteś w błędzie, oni (hindusi) zbierają śmieci i przetwarzają je na jeszcze więcej śmieci...
Jak to ? przecież samochód ma gumowe opony które izolują
edek_kotek napisał/a:
słuszna to uwaga ale komplikuje logiczne wyjaśnienie tego co sie stało, czy jest ekspert na sali?
Halman napisał/a:
opony
Izolatory na słupkach mają to do siebie że nie mają 4cm a powiedzmy 15cm. Tu łuk przeskoczył z felgi do ziemii. Dodatkowo nie widać dokładnie, ale mogło to być zwarcie głowa 2 faz i doziemnienie ich, co tylko umocniła łuk.
Az kości bylo widac przez chwilkę..
Barrad napisał/a:
Izolatory na słupkach mają to do siebie że nie mają 4cm a powiedzmy 15cm. Tu łuk przeskoczył z felgi do ziemii. Dodatkowo nie widać dokładnie, ale mogło to być zwarcie głowa 2 faz i doziemnienie ich, co tylko umocniła łuk.
w związku z tym jakim cudem przeżył kierowca w kabinie?
edek_kotek napisał/a:
Tak było kiedyś i dlatego potrzebne były paski antystatyczne żeby auto nie 'kopało' przy wysiadaniu, teraz opony juz maja dodatki przewodzące dlatego już średnie napięcie jest zabójcze a na takie to wygląda.
Halman napisał/a:
w związku z tym jakim cudem przeżył kierowca w kabinie?
Bo kabina to klatka elektryczna, jakby próbował wysiąść w czasie jak tego na górze poraziło to też by oberwał.
Koleś się po prostu teleportował, też mi coś.
jestesmy sto lat za nimi... oni juz mają program teleportacji.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów