📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurwa jaki tam syf
Mordercze logo theync
Spadło mu na głowę i rozjebało gościa.
Spadło mu na głowę i rozjebało gościa.
Jezuniu kochany, ale tam jest syf... Jak można tak żyć?
ja pierdole tam taki syf, smieci w rzekach wodzie, na ziemi, ulicach, ale Ty europejczyku odpowiadasz za zasmiecanie swiata boi uzywasz plastikowych slomek.
Patriota93 napisał/a:
ja pierdole tam taki syf, smieci w rzekach wodzie, na ziemi, ulicach, ale Ty europejczyku odpowiadasz za zasmiecanie swiata boi uzywasz plastikowych slomek.
i musisz za to płacić podatek, a oni dodatkowo dostaną jakieś dotacje na ciężarówki żeby jeszcze więcej syfu wysypywać do Gangesu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów