📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Teraz tylko szlauch z wodą i spłukać to co po nim zostało do świętej rzeki gównem płynącej
Rodzina otrzyma odszkodowanie w wysokości 2,5 dolara.
Najbardziej bawi mnie w tych filmikach z gównokrajów to ze w przypadku takim jak ten osoby postronne tuż po zdarzeniu biegają jak kurczaki bez głowy i nikt czesto nie zatrzymuje maszyny bo albo nie ma wogole przycisku bezpieczenstwa albo jest on "niewiadomo gdzie"
Najbardziej bawi mnie w tych filmikach z gównokrajów to ze w przypadku takim jak ten osoby postronne tuż po zdarzeniu biegają jak kurczaki bez głowy i nikt czesto nie zatrzymuje maszyny bo albo nie ma wogole przycisku bezpieczenstwa albo jest on "niewiadomo gdzie"
przecież pewnie nawet ich się nie szkoli w temacie BHP ( tam to pojęcie w ogóle nie istnieje) . Przy ich populacji godzina szkolenia droższa od nowego wyrobnika. Tak że ten tego, ekonomii nie oszukasz.
Jeżeli widzisz Bolka grzebiącego w "pracującej" maszynie... zachowaj odstęp, żeby Cię nie złapał, gdy robota go wciągnie.
Tera jego resztkami w papierze toaletowym będę dupe wycierać
OldMann napisał/a:
Co to są "wogole"?
Sporo osób z porażeniem mózgowym o tym wspomina, ale nikt nie wie.
tak powstaje papier toaletowy
Podoba mi się ten gość. Taki pracowity...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów