📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
MrLiquor napisał/a:
Kapiszonami strzelał czy .22?
Dlaczego ludzie lekceważą kaliber .22? Nie ma takiej siły jak choćby 9mm, ale na gołe ciało to dalej śmiertelny pocisk i znaczenie ma tylko to, gdzie trafi. W przypadku amunicji karabinowej dochodzi zjawisko szoku hydrodynamicznego i organy mogą zostać uszkodzone nawet, jeśli znajdują się w pewnej odległości od przestrzeliny.
Takie wywiady powinny być w PL byłby zupełnie inny poziom polityki!! Przestały by ku.w..y kłamać, kraść i sprzedawać!
Ale jeszcze zdarzył odłożyć na fotel rzeczy... dziwne...
Banowanyzanic napisał/a:
U nas też by się przydało kilkaset zgonów na żywo. najlepiej wszystkie na raz podczas obrad.
Ja bym proponował akcję podobną do tej, jaką ruskie odpierdolili odbijając teatr w Moskwie. Tylko wincy gazu, co by się każdy załapał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów