W Bengaluru kierowca wjechał w 2 osoby - obie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oglądajcie do końca
kręcone gównem w gównie
Jesse.Pinkman napisał/a:
Oglądajcie do końca
Po chuj? Na końcu tak samo gówno widać jak na początku. Wrzuciłeś już wszystko z kanału "Police activities" czy jak tam on się zwie, że teraz lecą takie słabeusze?
i po chuj drapie ten ekran tymi brudnymi pazurami
Barnellini napisał/a:
Po chuj? Na końcu tak samo gówno widać jak na początku. Wrzuciłeś już wszystko z kanału "Police activities" czy jak tam on się zwie, że teraz lecą takie słabeusze?
Haha co za zjeb.Typ wrzuca lepsze filmy od sralmana a Ty się prujesz? Leć na tik toka.
PS.Widzę sralmana dupka piecze że ktoś go wygryzł.
Watermelon napisał/a:
Haha co za zjeb.Typ wrzuca lepsze filmy od sralmana a Ty się prujesz? Leć na tik toka.
PS.Widzę sralmana dupka piecze że ktoś go wygryzł.
A co ma wspólnego moja wypowiedź z filmami "Sralmana". Mam niemalże po rowno wyjebane na obu tych panów więc nie trafiłeś gamoniu. Widzę, że logiczne myślenie nie jest Twoją mocną stroną. Kurwa gadka z Tobą jest jak z babą: połączy sobie co chce i się przyjebie. A piwo za twój debilny wywód dostałeś przypadkiem bo chciałem zacytować i źle kliknąłem na telefonie.
Nie sił się na odpowiedź bo nic mądrego nie wymyślisz.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów