Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
5 pietro kwestia co se uszkodził i jak szybko przyjedzie karetka . Trawa to raczej chujowy amortyzator ale zawsze coś . Moim zdaniem na 90% umarł.
30 metrów to według ciebie 5 piętro? xD chyba w jakimś wieżowcu z wysokim stanem, prlowskie falowce mają koło 30 metrów i widok z 10 piętra nie daje nadziei na przeżycie
30 metrów to według ciebie 5 piętro? xD chyba w jakimś wieżowcu z wysokim stanem, prlowskie falowce mają koło 30 metrów i widok z 10 piętra nie daje nadziei na przeżycie
A gdzie ja napisałem że 30 metrów to 5 piętro? Może cie to zaskoczy ale można policzyć piętra na podstawie filmiku . Tym bardziej ze są schody
5 pietro kwestia co se uszkodził i jak szybko przyjedzie karetka . Trawa to raczej chujowy amortyzator ale zawsze coś . Moim zdaniem na 90% umarł.
Przecież w info jest artykuł i jest napisane że zmarł. Więc na 100%.
Przecież w info jest artykuł i jest napisane że zmarł. Więc na 100%.
nie czytałem artykułu , oceniłem na podstawie filmiku
30 metrów na trawę, na nogi i typ twierdzi, że to granica śmierci i kalectwa
Ja pierdole, co za dzbany
I czego sie prujesz ? Na moich oczach gościu spadł z wieży 5G podsczas montowania anten - wieża ta miała akurat 36 metrów, mierdolnął glebę, i miał złamany obojczyk, 4 żebra, rozjebany mostek i ogórlnie otworzyło mu brzuch - co najlepsze typ żyje, pracuje teraz jako operator koparki - pije, pali, ćpie, remontuje, wychowuje dziecko - normalny człowiek
A dzbana to poszukaj w piździe swojej starej
I czego sie prujesz ? Na moich oczach gościu spadł z wieży 5G podsczas montowania anten - wieża ta miała akurat 36 metrów, mierdolnął glebę, i miał złamany obojczyk, 4 żebra, rozjebany mostek i ogórlnie otworzyło mu brzuch - co najlepsze typ żyje, pracuje teraz jako operator koparki - pije, pali, ćpie, remontuje, wychowuje dziecko - normalny człowiek
A dzbana to poszukaj w piździe swojej starej
Co za dzban. Ja jebie