📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostatni posiłek przed oponowaniem.
Sam wybrał taki kojarzący sie z domem i szczesliwymi wspomnieniami.
Sam wybrał taki kojarzący sie z domem i szczesliwymi wspomnieniami.
Ale tak poza obrażaniem ich i szydzeniem z gówna w jaki żyją to może by jednak docenić tą Polskę w której mieszkamy (nie pisze tu o Towarzyszu Dupovie i innej agenturze bo tylko Polacy mogą docenić swoją ojczyznę).
Ja pierdole. Właśnie jem śniadanie, ale po obejrzeniu tego to już nie jestem głodny.
Najskrytsza fantazja seksualna Angeli Makreli. Wiele razy brandzlowała się na myśl o tych ciapatych chłopcach.
Tak obchodzi się tam święta, on siedzi nad brzegiem Gangesu i zaraz po tym świątecznym posiłku napije się wody ze świętej rzeki. Resztę tego świątecznego dnia mogą bić tylko i wyłącznie krowi mocz, a pod wieczór każdy dostanie przejechać się Traktorem Zagłady 🤣🤣🤣
Nutella z chlebkiem opędzlowana. Niby recucling jest ale torebkę po chlebku zostawi tam gdzie stał.
Pod tym względem nie zrobili kroku w przód od kilkuset lat. mimo uplywu czasu nie nauczyli sie jak radzic sobie z rzeczami innymi niż kał.
Pod tym względem nie zrobili kroku w przód od kilkuset lat. mimo uplywu czasu nie nauczyli sie jak radzic sobie z rzeczami innymi niż kał.
sądząc po przewieszonej oponie to na bank jakiś złodziej, za karę kazali mu jeść gówno i go nagrali
Janko napisał/a:
Wpierdala Końskie gówno i mu smakuje jebał go pies
No i mamy tu eksperta od gówna.
Namaszczony oponą więc wie co go czeka jak odmówi uczty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów