18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Indyjski traktor...
Halman • 2019-06-16, 11:53

indyjski traktorzysta, indyjska pomoc... skończyło się jak skończyć musiało - po indyjsku.
Zgłoś
pawlo884 2019-06-16, 12:59 3
indyjskie spawy puściły
Zgłoś
r061071 2019-06-16, 13:02 2
traktoru krępiel przerwali

forza nostra legge
Zgłoś
C................I 2019-06-16, 13:07 5
I w piździet, w kosmos już nie poleci.
Zgłoś
andrzejrobert75 2019-06-16, 13:52
poleci,w dwóch członach.
Zgłoś
~Velture 2019-06-16, 13:57 3
Liczyłem na urwaną linę i jakiegoś gapia bez głowy albo chociaż ręki.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
freddy.krueger 2019-06-16, 14:36
Myślałam że się transformować zaczyna

Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
Zgłoś
Superszadko 2019-06-16, 16:10 8
Mi tam ojciec zawsze mówił, że nie ciągnie się traktora za przód, bo się może rozdzielić na skrzyni biegów. W sumie nie musiałem tego dzisiaj obejrzeć, żeby to wiedzieć. A właściwie to znając Indie, to dziwię się, że nie złapali traktorzysty za głowę...
Zgłoś
jakis1typek 2019-06-16, 16:27
Tyle ich tam stało że sami mogli podnieść traktor i przenieść.
Zgłoś
polakwrocek 2019-06-16, 19:12
jakis1typek napisał/a:

Tyle ich tam stało że sami mogli podnieść traktor i przenieść.

Ale oni nie rozumieli że trzeba odpiąć traktor , a POTEM pociągnąć przyczepę....
Zgłoś
de_Sade 2019-06-16, 23:49
~Velture napisał/a:

Liczyłem na urwaną linę i jakiegoś gapia bez głowy albo chociaż ręki.

Bez głowy to tam masz wszystkich i jeszcze jakieś z 99% kraju. To w co oni tam wierzą, to ludzkie pojęcie przechodzi. Ale wmawianie im wegetarianizmu przynajmniej dobrze pójdzie, a to miliard ludzi z okładem, także w sumie ok.

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
Raver444 2019-06-17, 12:18
O tych indyjskich traktorach to już legendy krążą.
Zgłoś
czarnyrlz 2019-06-17, 17:27 1

Zgłoś
Smoku 2019-06-19, 19:14
To tylko separacja pierwszego członu rakiety.

Nie traćcie nadziei, program kosmiczny trwa dalej...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów