Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W kosmos latają Hindusi, broń atomową posiadają, a srają razem ze szczurami na ulicy, i jak widać też z nimi jedzą.... Hindus może wyjechać z Indii ale Indie nie wyjdą z Hindusa, nawet w kosmosie...

psotny_fiutek napisał/a:
W kosmos latają Hindusi, broń atomową posiadają, a srają razem ze szczurami na ulicy, i jak widać też z nimi jedzą.... Hindus może wyjechać z Indii ale Indie nie wyjdą z Hindusa, nawet w kosmosie...
ruSSkie też mają atomówki i w kosmos latali, a kible kradną na Ukrainie
Zapach gówna roznosi się w całym kraju, a szczurem się ktoś będzie przejmować haha
Przyzwyczajajcie się sadole, bo pod rządami lewarów i takie mięso stanie się rarytasem.

darek1234 napisał/a:
ruSSkie też mają atomówki i w kosmos latali, a kible kradną na Ukrainie
Dużo tu jeszcze idiotów co wierzą w każdą propagandę "największego przyjaciela Polaków" Icka Zelenskiego?
Idź lepiej wywoływać "ducha kijowa", albo porzucaj słoikami w drony.
elim napisał/a:
Wygląda jakby te szczury czuły się jak u siebie w domu.
w Indiach szczury są uważane za święte zwierzęta. W niektórych świątyniach, takich jak Świątynia Karni Mata, szczury są czczone i traktowane jako obiekty kultu
Brakuje mi sceny smażenia głównego dania.
darek1234 napisał/a:
Tyle że kacapska nauka to byli ukraińcy (np. program kosmiczny to Koroliow i Kondratiuk), a hindusi sami to tego doszli. Może i wzorując się na cudzych rozwiązaniach, ale doszli.ruSSkie też mają atomówki i w kosmos latali, a kible kradną na Ukrainie
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Sceneria niczym z najwykwintniejszych restauracji japońskich,gdzie klient może wybrać sobie z ogromnego akwarium świeżą rybę do smażenia.Tutaj zapewne klient wybiera szczura do smażenia....
J🤬e brudne małpy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie