Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
juz tlumacze o co chodzi :
rolnicy wkurwieni na rzad, bo ten faworyzuje wielkie zagraniczne korporacje, pozwala na wprowadzanie GMO, rujnuje rolnictwo, wyprzedaje ziemie obcym inwestorom a rolnikom utrudnia zycie na kazdym kroku...
a nie przepraszam to w Polsce... a w indiach ja tez nie wiem o co chodzi
"nie wiem dokładnie o co biega ale rolnicy ma jakaś sprawę do policji a ta nie zna odpowiedzi "
rolnicy wkurwieni na rzad, bo ten faworyzuje wielkie zagraniczne korporacje, pozwala na wprowadzanie GMO, rujnuje rolnictwo, wyprzedaje ziemie obcym inwestorom a rolnikom utrudnia zycie na kazdym kroku...
Chodzi dokładnie o to samo
"nie wiem dokładnie o co biega ale rolnicy ma jakaś sprawę do policji a ta nie zna odpowiedzi "
Chce pozwolić na sprzedaż ziemi koncernom, i deregulację handlu płodami. Teraz mają swoje bazary, rynki hurtowe i ceny gwarantowane jak w UE. Ale jakieś rządowe dziwki wzięły w łapę od koncernów i chcą pozwolić na wolna amerykankę. Kilku cwaniaków będzie miliarderami a reszta i tak biednych rolników będzie nedzarzami.
Chce pozwolić na sprzedaż ziemi koncernom, i deregulację handlu płodami. Teraz mają swoje bazary, rynki hurtowe i ceny gwarantowane jak w UE. Ale jakieś rządowe dziwki wzięły w łapę od koncernów i chcą pozwolić na wolna amerykankę. Kilku cwaniaków będzie miliarderami a reszta i tak biednych rolników będzie nedzarzami.
czyli Polska nie jest w UE u nas nie ma czegos takiego jak ceny gwarantowane przecież
jesli dobrze zrozumialem czesc Twojej wypowiedzi :
Chce pozwolić na sprzedaż ziemi koncernom:
- jesli ktos kiedys w jakis sposob odziedziczyl duzo ziemi i chce ja sprzedac - a na przyklad lokalnie nie ma osoby z taka iloscia gotowki to rolnik nie powinien miec mozliwosci sprzedazy swojej ziemi komu chce i za ile chce?
rządowe dziwki wzięły w łapę od koncernów i chcą pozwolić na wolna amerykankę, kilku cwaniaków będzie miliarderami a reszta i tak biednych rolników będzie nedzarzami:
- tzn w kazdym sklepie powinny byc takie same ceny i nikt nie powinien miec mozliwosci kupienia czegokolwiek taniej - zeby nie bylo, ze jakis cfaniak kupuje taniej a tym samym sie bogaci... ?
czy z Twojej wypowiedzi bije lewackie rozumowanie, ze rzad powinien miec wiecej do powiedzenia niz sam rolnik?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów