Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na prawdę muszą się nie lubić
Na prawdę? (!)
To tak jak ty szkoły nie lubisz.
;>
Ad rem: tak się kończy przychodzenie na strzelaninę z patykami.
I nie wiadomo, komu kibicować.
Na prawdę? (!)
To tak jak ty szkoły nie lubisz.
;>
Ad rem: tak się kończy przychodzenie na strzelaninę z patykami.
I nie wiadomo, komu kibicować.
Telefon mi rozdzielił. Zawiniła technika. W złym miejscu produkujesz się. Znajdź sobie jakie forum ortograficzne i kłóćcie się tam o sposób pisania partykuł, "nie" z przymiotnikami. Bohaterowie materiałów z sadola bardzo często nie umieją pisać, czytać. Forumowicze też często w życiu stawiali na inne wartości, niż perfekcyjne przelewanie myśli na papier, czy post na internecie.
Telefon mi rozdzielił. Zawiniła technika. W złym miejscu produkujesz się. Znajdź sobie jakie forum ortograficzne i kłóćcie się tam o sposób pisania partykuł, "nie" z przymiotnikami. Bohaterowie materiałów z sadola bardzo często nie umieją pisać, czytać. Forumowicze też często w życiu stawiali na inne wartości, niż perfekcyjne przelewanie myśli na papier, czy post na internecie.
Tak jest. Ja potrafię np. szybko liczyć
Oj tam, Shiva ma dla każdego z nich lepiankę z gówna w krainie wiecznie jebiącego Gangesu
No i możesz się mylić, sporo tam muslimskiego gówna. Wydzielenie Pakistanu i Bangladeszu nie pomogło. Po otoczeniu wnioskuje że to jakiś Radżastan, albo coś obok.
Językowi polskiemu należy się szacunek taki sam jak godłu i fladze!Nie ma czegoś takiego jak "fora ortograficzne"!Obowiązek pisania prawidłowo po polsku obejmuje KAŻDE słowo zamieszczone w internecie,na każdym forum!Wystarczy przed wysłaniem sprawdzić co telefon nawywijał!Olewanie błędów to brak szacunku do języka(trącanego nogą,co też pan czynisz w "usprawiedliwieniu") i brak szacunku do czytającego!Język polski ważny jak godło i flaga!
P.S."W" internecie nie "na" internecie!
Językowi polskiemu należy się szacunek taki sam jak godłu i fladze!Nie ma czegoś takiego jak "fora ortograficzne"!Obowiązek pisania prawidłowo po polsku obejmuje KAŻDE słowo zamieszczone w internecie,na każdym forum!Wystarczy przed wysłaniem sprawdzić co telefon nawywijał!Olewanie błędów to brak szacunku do języka(trącanego nogą,co też pan czynisz w "usprawiedliwieniu") i brak szacunku do czytającego!Język polski ważny jak godło i flaga!
P.S."W" internecie nie "na" internecie!
Używaj spacji, bo emocje Cię poniosły.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów