Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy on strzela igłami z substancją usypiającą?
Pavulon . W Łodzi w szpitalach często stosowany .
Wy jesteście takimi popierdolcami że aż szkoda gadać. Argument "niech weźmie je sobie do domu jak szkoda" ukazuje iloraz inteligencji równy sebixa spod sklepu, może jakiegoś przegrywa pracującego na marne pieniądze dla kapitalisty(bo był za głupi na wykształcenie). Zabijanie jako słuszne rozwiązanie problemu, Stalin się chowa degeneraci. Dobrze że takie rzeczy możecie pisać tylko na forum tego pokroju, bo nigdzie indziej wasze zdanie się nie liczy.
Obrońcy zwierząt w kurwe jego mac. A ja marszach z lempartowa pod rękę w pierwszym rzędzie
Tak samo powinniśmy robić z beneficjentami programu patologia+
co ty patusie nie powiesz ...
niech zdechna na raka te j***ne k***y
Ja jednak wolę jak do psów strzelają.
Wy jesteście takimi popierdolcami że aż szkoda gadać. Argument "niech weźmie je sobie do domu jak szkoda" ukazuje iloraz inteligencji równy sebixa spod sklepu, może jakiegoś przegrywa pracującego na marne pieniądze dla kapitalisty(bo był za głupi na wykształcenie). Zabijanie jako słuszne rozwiązanie problemu, Stalin się chowa degeneraci. Dobrze że takie rzeczy możecie pisać tylko na forum tego pokroju, bo nigdzie indziej wasze zdanie się nie liczy.
Wiesz, kilka lat temu na osiedlu bawiły się dzieciaki. Mamy niedaleko las, w którym żyły takie bezpańskie psy. Zrobiła się sfora, zaatakowały dzieciaki i musiałem lecieć na ratunek, samemu ryzykując życie(miałem to w dupie bo dzieciaki). Później je wyłapano i nie wiem w sumie gdzie poszły.-czy na kebaba, czy do schroniska. Tak czy siak, jeśli są bezpańskie a mogą zabić-po co nam takie?
A jeśli masz coś przeciwko-weź sobie jednego do domku, zobaczymy, co powiesz, jak ci dziecku tętnice przegryzie
Moją pracą jest ratować zwierzę zwierząt i chronić życie ludzkie.
Skupmy się na tym drugim:
"Agencja APCRI ocenia, że w 2004 roku z powodu tej choroby w Indiach zmarło 20 565 osób. Około 70% ofiar miało mniej niż 15 lat. Przyczyną tak licznego występowania choroby jest duża liczba bezdomnych, chorych psów. Około 7 mln ludzi co roku w Indiach jest poddawanych kuracji po ugryzieniach wściekłych zwierząt. "
Owszem, jest kwestia tego, że lepiej zapobiegać niż leczyć- obowiązkowe chipowanie psów, szczepienie i sterylizacja/kastracja załatwią sprawę, ale to kurwa są Indie. Tam ludzie ludzi kijami mordują na ulicy i srają gdzie popadnie a więc w ogóle się nie łudzę, że ktoś weźmie odpowiedzialność za swojego psa.
Człowiek to najgorsza kórwa jaka mieszka na ziemi
chyba dziś nie srałeś, współczuję samooceny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów