📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fgx napisał/a:
Mnie tylko cieszyłby fakt gdyby to były pitbulle.
W Polsce generalnie nie ma problemu z wałęsającymi się psami. Ale gdyby było ich tyle, że stanowiłyby zagrożenie dla ludzi, rozszerzyłbyś swoją radość na inne rasy, a w szczególności na mieszańce.
Dla mnie film spoko, utylizacja jednostek zagrażających człowiekowi.
Niezły kolo, widać fach w ręku. W Polsce by się przydał, bo nam się jakieś lemparty rozmnożyły.
No i mięso na kebaba do Polski jak znalazl... Film to propaganda że niby zakopują... Wy wierzycie że oni baranine podają za te śmieszne pieniądze?
Na Bali mają ciekawy sposób
fgx napisał/a:
czy on strzela igłami z substancją usypiającą?
Raczej usztywniającą
Jak wróci nasz wiejski truciciel psów, to mu przypomnę o tym filmiku, bo jest super.
fgx napisał/a:
Nie ważne czym, ale efekt piorunujący.
Jak komuś szkoda to niech zabiera do siebie psy i koty z ulicy, wtedy niech je sobie utrzymuje.
fgx napisał/a:
Zabijającą
Podobno strychnina, ale musi się ekspert wypowiedzieć, bo ja nie wiem jak wygląda efekt po 'aplikacji'.
Wy jesteście takimi popierdolcami że aż szkoda gadać. Argument "niech weźmie je sobie do domu jak szkoda" ukazuje iloraz inteligencji równy sebixa spod sklepu, może jakiegoś przegrywa pracującego na marne pieniądze dla kapitalisty(bo był za głupi na wykształcenie). Zabijanie jako słuszne rozwiązanie problemu, Stalin się chowa degeneraci. Dobrze że takie rzeczy możecie pisać tylko na forum tego pokroju, bo nigdzie indziej wasze zdanie się nie liczy.
Heliar napisał/a:
Niezły kolo, widać fach w ręku. W Polsce by się przydał, bo nam się jakieś lemparty rozmnożyły.
Na razie pokazał się lagun.
andrejo22 napisał/a:
Wy jesteście takimi popierdolcami że aż szkoda gadać. Argument "niech weźmie je sobie do domu jak szkoda" ukazuje iloraz inteligencji równy sebixa spod sklepu, może jakiegoś przegrywa pracującego na marne pieniądze dla kapitalisty(bo był za głupi na wykształcenie). Zabijanie jako słuszne rozwiązanie problemu, Stalin się chowa degeneraci. Dobrze że takie rzeczy możecie pisać tylko na forum tego pokroju, bo nigdzie indziej wasze zdanie się nie liczy.
A powiedz panie wysoko rozwinięty, jak ci się w domu myszy pojawią lub szczury takie jak ty, to będziesz rozkładał trutki i pułapki czy budował im domki?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów