Mnie tylko cieszyłby fakt gdyby to były pitbulle.
W Polsce generalnie nie ma problemu z wałęsającymi się psami. Ale gdyby było ich tyle, że stanowiłyby zagrożenie dla ludzi, rozszerzyłbyś swoją radość na inne rasy, a w szczególności na mieszańce.
Dla mnie film spoko, utylizacja jednostek zagrażających człowiekowi.
czy on strzela igłami z substancją usypiającą?
Raczej usztywniającą
Jak wróci nasz wiejski truciciel psów, to mu przypomnę o tym filmiku, bo jest super.
Zabijającą
Podobno strychnina, ale musi się ekspert wypowiedzieć, bo ja nie wiem jak wygląda efekt po 'aplikacji'.
Niezły kolo, widać fach w ręku. W Polsce by się przydał, bo nam się jakieś lemparty rozmnożyły.
Na razie pokazał się lagun.
Wy jesteście takimi popierdolcami że aż szkoda gadać. Argument "niech weźmie je sobie do domu jak szkoda" ukazuje iloraz inteligencji równy sebixa spod sklepu, może jakiegoś przegrywa pracującego na marne pieniądze dla kapitalisty(bo był za głupi na wykształcenie). Zabijanie jako słuszne rozwiązanie problemu, Stalin się chowa degeneraci. Dobrze że takie rzeczy możecie pisać tylko na forum tego pokroju, bo nigdzie indziej wasze zdanie się nie liczy.
A powiedz panie wysoko rozwinięty, jak ci się w domu myszy pojawią lub szczury takie jak ty, to będziesz rozkładał trutki i pułapki czy budował im domki?
A powiedz panie wysoko rozwinięty, jak ci się w domu myszy pojawią lub szczury takie jak ty, to będziesz rozkładał trutki i pułapki czy budował im domki?
Wykupi im bilet w 1. klasie do Mouseville na Florydzie