Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie ma wielkiej deski do prasowania marki TESCO na tylnej klapie
nie kumam,nie wiem moze nie widze brakujacych slow ale nie kumam
Same kurwa cwaniaki z tylnymi napędami ale w nfsie chyba... Sam mam przedni napęd lubie zaciągać rakiete i lecieć bokiem i huja wam do tego, a powiem wiecej mam nawet golfa i chuj.
po 1 przykro mi z twojego powodu a po 2 to nic nie zrobisz tak sie przyjelo o golfach, bmw, homdach audi itp bo ja tam wiem swoje i mam swoje pogladu gusta i inne gowna ale ciołki lubia sie klocic o takie rzeczy i juz nic z tym nie zrobisz
nie kumam,nie wiem moze nie widze brakujacych slow ale nie kumam
No nic trudno w takim razie. Zawsze zostaje Ci możliwość kupna TAJP ERA ze szperą przenoszącą napęd na tylne koła.
Kolega kilka postów wyżej poleca.
Jak ktoś lubi wyzwania to niech opanuje poślizgi bez ręcznego z użyciem hamowania lewą stopą lub scandinavian flick'a
Kilka trików dla FWD
Co ma kurwa szpera do napędu przedniego w Hondzie. Szpera to inaczej mówiąc zaspawany dyfer żeby koła kręciły się równomiernie może też być np szpera 40% ale co z tego jeśli honda ma napęd na przód pomijając s2000.
Z twojego postu wywnioskowałem że wg. ciebie szpera w fwd nie istnieje/jest zbędna/nic nie daje (niepotrzebne skreślić).
Jeżeli dobrze wywnioskowałem to mam dla ciebie złą wiadomość.
Jesteś pojebany.
ps. szpera i zaspawany dyfer to dwa różne "urządzenia"
ciesze sie ze slizganie sie zima sprawia wam przyjemnosc, ale lepiej dac kilka zlotych wiecej na dobre zimowki i jezdzic jak cywilizowany czlowiek a nie jak czarnuch na lisciu po rosie
Co ma dobra zimówka do przyjemności którą sprawia ślizganie.?
Dla zobrazowania pewnie każdy z was miał kiedyś autko zdalnie sterowane, jeśli pokręcimy jednym kołem w takim autku to drugie kręci się w przeciwną stronę. Szpera (która jest identycznie robiona też w modelach zdalnie sterowanych tylko klejem ) powoduje, że kręcąc jednym kołem drugie koło kręci się w identycznym kierunku z tą samą prędkością.
Minusem szpery jest gorsza przyczepność w zimie czy na wilgotnym, dlatego dla driftowców sezon kończy się na zimę bo przez kopny śnieg już tak łatwo nie przejadą. A zwykłe auta nie muszą dysponować dużą mocą żeby na śliskim zerwać przyczepność.
A odnośnie przednio napędowych aut to też jest coś takiego jak szpera w nich ale jak wyżej raczej do zastosowań sportowych.
Jeszcze innymi opcjami jest namiastka szpery czyli wykonanie jej tylko na 20% 40 czy 60 żeby nie tracić całości trakcji jaką daje normalny dyfer.
Osobiście interesuje się driftem, od lutego jeśli fundusze pozwolą zaczynam składać swoje auto do driftu i tak będzie to BMW E36 z 2,5L silnikiem bo to najtańsze rozwiązanie, a w zimę czerpię przyjemność z driftowania autem AWD.
Jeszcze innymi opcjami jest namiastka szpery czyli wykonanie jej tylko na 20% 40 czy 60 żeby nie tracić całości trakcji jaką daje normalny dyfer.
Namiastka szpery to niezaspawanie dyfra? No kurwa, gratuluję.
Pomijam, że szpera to właśnie różnorodność mocy spięcia czyli wartość procentowa i w przypadku aut FWD odpowiada ona za wiele czynników - prowadzenie przy przyspieszaniu, hamowaniu, łuki ciasno zeszperowanym FWD "bierze się" przez bujnięcie kierownicy w przeciwną stronę do jego kąta i tak dalej...
No ale chuj, szpera to tylko do dryftu! Koniecznie zaspawana grucha!
zaraz się zacznie:
"a ty kurwa kozaku czym jeździsz" ?
"mój golf bierze matiza twojego starego jak chcę i kiedy chce:
tępę chuje
zapomniałeś jeszcze o "golf to kultowe auto"
Drift jest dla ciot i pedałów więc i tak nie wiem o co chodzi?
To popytaj. Któryś z twoich tatusiów powinien wiedzieć
Co nie zmienia faktu że najlepiej szalało się maluchami
Czekam na wypowiedź prawdziwego znawcy, a nie śpeców internetowych
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów