Mniej więcej po 15 sekundach już wiesz o co chodzi. Tego kolesia dla beki można obejrzeć
Kurwa jaki ból dupy. Nie podoba się, nie oglądasz i piwa nie dajesz. Proste
Nie jesteś zabawny? Nie wchodzisz na sadola. Proste
Jakie "nie podoba się"? To jest kurwa gniot i gówno jakie pierwsze lepsze dziecko z gimbazy by ci wymyśliło a ty się spinasz jakbyś napisał Ulissesa i czytelnik nie zrozumiał.
Nie przesadzaj, nie gwiazdorz i może będzie ok następnym razem. Albo znalazłeś to na haju, pijany czy nie wiem co i myślałeś, że to śmieszne - a to syf jest. Pomyliłeś się, życie toczy się dalej.
Po chuj robić z siebie emo-spierdolinę o jakiś badziewny filmik?
O, ho ho. Autor nam się popłakał, że mu kunsztu niedoceniły prostaki.
Jakie "nie podoba się"? To jest kurwa gniot i gówno jakie pierwsze lepsze dziecko z gimbazy by ci wymyśliło a ty się spinasz jakbyś napisał Ulissesa i czytelnik nie zrozumiał.
Nie przesadzaj, nie gwiazdorz i może będzie ok następnym razem. Albo znalazłeś to na haju, pijany czy nie wiem co i myślałeś, że to śmieszne - a to syf jest. Pomyliłeś się, życie toczy się dalej.
Po chuj robić z siebie emo-spierdolinę o jakiś badziewny filmik?
Jest dobrze bo ludziom się podoba. Dzięki za radę mistrzu, 6 lat zero tematów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów