📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Krzysztof w tym wywiadzie wypadl lepiej od Konstantego, wywiad-gowno.
Widzę że ten zjeb w czapce potrafi tylko jedną frazę powtarzać. Chuj nie dziennikarz
carpa84 napisał/a:
pierwszy dodałem komentarz i pierwszy dałem piwo !! jaki czad !!
Pierwszy dałem piwo temu kto pierwszy dał komentarz i piwo temu filmowi świetna sprawa.
Ach ten Krzysiek i jego anegdoty. Mógłbym ich wysłuchiwać bez końca.
z tym hołowczycem to przecież było już w tych całych pamiętnikach z wakacji.
Pierwszy dałem piwo pierwszemu który dał piwo pierwszemu który dał piwo filmikowi.
Jebany nawet w scenariuszu jego suchary wykorzystują. Teraz na bank opowiada o tym gównie wszędzie.
sadistic.pl/krzysztof-ibisz-anegdota-vt106807.htm
sadistic.pl/krzysztof-ibisz-anegdota-vt106807.htm
Plecionkarz napisał/a:
Pierwszy dałem piwo temu kto pierwszy dał komentarz i piwo temu filmowi świetna sprawa.
Ach ten Krzysiek i jego anegdoty. Mógłbym ich wysłuchiwać bez końca.
też bym uciekał od tego idioty... ale na szczęście jestem zwykłym szarym człowiekiem
Śmiech na sali. Wystarczy spojrzeć na obiór Ibisza i tego drugiego idioty, małego pryszcza, żałosnego szczeniaka, który wygląda jak szmaciarz i Ibiszowi do pięt nie dorasta, żeby dostrzec kto ma nad kim przewagę.
Ogólnie to pozdro, że za takie gówno piwo dajesz
carpa84 napisał/a:
pierwszy dodałem komentarz i pierwszy dałem piwo !! jaki czad !!
Ogólnie to pozdro, że za takie gówno piwo dajesz
ale pieknie go Ibisz zgasił!!! hahaha...gadajcie co chcecie ale Ibisz to pozytywny gość
Na miejscu Ibisza nawet minuty bym nie stracił na takiego pajaca, typ tak wkurwiający że aż się pięść zaciska.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów