Żeby nie zaśmiecać Sadola wszystkimi zajebistymi grafikami jakie tam są zamieszczam link do FP.
facebook.com/Grafika.Patriotyczna
Co z tego że patrioci. Co z tego, że ginęli za Polskę. Dla lewicy i tak są faszystami.
Co z tego że patrioci. Co z tego, że ginęli za Polskę. Dla lewicy i tak są faszystami.
Dla lewaków każdy jest faszystom kogo nie lubią... Nie warto z nimi gadać, wystarczy przytoczyć lewicowość faszyzmu i zaraz zamkną ryje i pójdą sobie z tematu.
@Pater patriae
Jeszcze tak dobrze w Polsce nie było? Zanim zaczniesz pisać w internecie zdobądź jakąś podstawową wiedzę, bo widać że jesteś jednym z tych debili, którzy mają swoje poglądy wyczytane w poprawnych czasopismach i myślą że już wiedzą jak świat wygląda.
Bard_Zerald, wiem, że na necie często zdarza się spotkać idiotów, ale przecież w moim poście ironia bije aż po twarzy .
E, a mnie się to nie podoba, przytoczę wypowiedź mojej idolki:
"jakieś bogoojczyźniane, .takie patriotyzmy, to jest coś okropnego. Nie daj się w to wciągnąć (!!!). Nie idź tą drogą!... ~ Elżbieta Zapendowska.
Nie rozumiem, po co wspominać o takich rzeczach, ciągle patrzycie w przeszłość zamiast w przyszłość ciemnogrodzianie jedni, narzekacie na Tuska i UE, a przecież tak dobrze NIGDY nie było w Polsce, jak jest dzisiaj, chuj że drogo, jeżeli ktoś ma znajomości to sobie poradzi.