📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
"Exclusively for Sadistic.pl". O żesz, jaki zaszczyt, aż się zawstydziliśmy
drum'n'bass | dubstep | breakcore
No niestety, los nas nie oszczędza, Ksawery robi mi przeciąg na strychu, Donald w portfelu..
Ej albo mi się wydaje, albo emigracja za czasów PiS była podobna. Mylę się?
Trzeba by się zapytać tych 5 mln Polaków pracujących za granicą co sadzą o fakcie, że jest ich w oficjalnych statystykach aż 2 mln :]
W co mamy ubrać te kurtki?
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
CH**onald, a nie Donald IDIOCI...!!! Nie widzicie, że to PO przechodzi transformację i będzie nowy lider!? Okaże się, że znowu w jednym gównie będziemy siedzieć. Żaden donald... PO!
Co do reformy emerytalnej to to było niezbędne. Ludzie żyją coraz dłużej i nie ma bata - trzeba wydłużyć czas pracy. Wg mnie wiek emerytalny powinien być uzależniony od oczekiwanej długości życia z np. ostatnich 10 lat. To by rozwiązało problem na zawsze:D
Co do emigracji zarobkowej to trzeba zauważyć, że kraje do których wyjeżdżają za pracą Polacy nie były okupowane przez czerwonych przez 40 lat. Jeśli ktoś uważa że da się nadrobić te straty w 20 lat to jest co najmniej naiwny.
I jak zawsze irytuje mnie jęczenie jak to wszyscy przeszkadzają nam być bogatymi. Ja np prowadzę firmę i radzę sobie bez najmniejszych problemów. Wystarczy wychodzić z założenia że umiesz liczyć to licz na siebie:D
Ale z drugiej strony to też dobrze, że część ludzi narzeka, żeby nam rządzący nie siedli na laurach.
Co do emigracji zarobkowej to trzeba zauważyć, że kraje do których wyjeżdżają za pracą Polacy nie były okupowane przez czerwonych przez 40 lat. Jeśli ktoś uważa że da się nadrobić te straty w 20 lat to jest co najmniej naiwny.
I jak zawsze irytuje mnie jęczenie jak to wszyscy przeszkadzają nam być bogatymi. Ja np prowadzę firmę i radzę sobie bez najmniejszych problemów. Wystarczy wychodzić z założenia że umiesz liczyć to licz na siebie:D
Ale z drugiej strony to też dobrze, że część ludzi narzeka, żeby nam rządzący nie siedli na laurach.
Nie żebym się dopier***ał, ale PO przejęła władzę w 2007, a dług podajesz od 2006? Wybory odbyły się 21 października, więc budżet na 2007 ustalał kto inny no i do tego października rządzić też ktoś musiał ;p
Co to kurwa jest ten orkan??? (z niemieckiego = huragan )
Polskich nazw nie ma? Tylko orkan, orkan orkan. HURAGAN KURWA!
Polskich nazw nie ma? Tylko orkan, orkan orkan. HURAGAN KURWA!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów