18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Instalacja GTA V
a................1 • 2013-07-30, 19:53
Pewnie niejeden z Was miał problemy z instalacją poprzedniej wersji GTA, na szczęście przy nowej odsłonie otrzymaliśmy dokładny poradnik instalacji gry

wróżka powiedziała, że po tagach nie znalazła

yt HowToBasic
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
N................o 2013-07-31, 0:23 4
Zarammoth,

Niestety ludzie ten socjalizm mają we krwi, wpojono im to z mlekiem matki. Dla nich wpieprzanie się w życie innych jest normą, każdy bogaty to dla nich burżuj, cham.

A, do jasnej cholery, nigdy nie pomyśleli, że tylko bogaty może dać im prace? I dlaczego ten bogaty ma się dzielić czymś, na co ciężko harował? Mówię o uczciwych bogatych.
Zgłoś
zonk 2013-07-31, 0:38 1
Sessvisto napisał/a:

gościu mając tyle subskrypcji może sobie pozwalać na rozpierdalanie takiego lapka co tydzień a i tak mu się zwróci. Jakoś wszyscy mają beke z jego filmików, tylko polacy mają ból dupy, że gościu marnuje swoje pieniądze.

Bekę to mają wykolejeńce umysłowe kwalifikujący się do odstrzału.
Zgłoś
Zarammoth 2013-07-31, 0:39 2
@SgtPepper1942: No dokładnie. Ja nie jestem w 100% prawicowcem, ani w 100% lewicowcem, bo poglądy mam własne na różne tematy i nie będę ich na siłę zmieniał, by pasowały do jakiejś ideologii, a w tej akurat kwestii się zgadzam z prawicowym podejściem - jeśli jest ktoś bogaty to niech robi co chce, dla niego to tak jak dla was strata złotówki. Doszedł do tego, więc niech ma luz i rozpieprza na co chce i jak chce. I nie ważne czy ktoś zarobił w pełni uczciwie czy nie - jak oszustwem to cóż, był sprytniejszy od innych to ma, a reszta to sprawa moralności. Słyszałem nie raz jak ktoś szeptał do innej osoby: ale musiał nakraść by kupić takie auto. No kurwa tak, bogaty to ukradł, tylko biedne cebularze żyją uczciwie - trzeba swój brak ambicji i smykałki jakoś wytłumaczyć.

Swoją drogą, ale się robi powoli temat polityczny
Zgłoś
d................5 2013-07-31, 0:57 3
Nie ma to jak się przejmować czyimś sprzętem, tylko dlatego że miał ochotę go rozpierdolić. Ma kase to kupuje i niszczy nie widzę w tym nic dziwnego. Zajebisty materiał
Zgłoś
artur_sz13 2013-07-31, 1:35
Black Pitt napisał/a:

Ja pierdolę, przyszły wyborca, obywatel
Obyś chuju kiedyś trafił na takiego lekarza, mechanika jednym słowem "fachowca", razem z tą ograniczoną pizdą skoro tak cię(!) podniecił i postanowiłeś tu wrzucić jego skurwysyństwo.

No i w zależności od poglądów rośnie nowy wyborca JKM lub Paliblanta...
Zgłoś
M................5 2013-07-31, 1:41
Powtórzyłem krok po kroku i instalacja nie powiodła się. Co mogło pójść nie tak?
Zgłoś
gumis1412 2013-07-31, 1:47
@up jak mi jakaś płytka nie dzieła to pocieram nią o brzuszek przez koszule - troche miłości każdemu pomaga
Zgłoś
NietoperzowyToperz 2013-07-31, 2:07 2
Zgłoś
Majkeliusz 2013-07-31, 2:20 1
Instrukcja była nie dokładna. Penis utknął w wnetylatorze.
Zgłoś
K................n 2013-07-31, 3:36
A żebyś chu** nie miał co jeść i zdychał z głodu !
Zgłoś
chlusniembousniem 2013-07-31, 4:59 1
Jakbym był adminem tej strony to zbanowałbym każdego wrzucającego coś z tego kretyńskiego i nic nie wnoszącego w życie kanału.
Zgłoś
dyktator124 2013-07-31, 9:50
Po obejrzeniu tego czegoś na myśl przychodzi jedno: Ukamienujcie tego głąba.
Zgłoś
tranzystor 2013-07-31, 10:43 1
Ubaw mam wielki, jak czytam gnioty użytkowników Zarammoth i SgtPepper1942! Jacy to oni są zajebiści i nieskazitelni, doświadczeni życiowo (gimnazjum etc). No cóż, "Zarammoth" - avatar dobry, bo masz zakuty łeb. Nie rozumiecie, co inni piszą. Nie interesuje mnie do kogo należy laptop widoczny na filmie. Poprostu filmowanie takich debilizmó jest ewidentnie bez sensu i kręci tylko zdebilałych prostaków (subskrybenci), którzy jeszcze nie są w stanie na parę butów zarobić. Niedługo oszołom z filmu nagra, jak wsadza sobie ten laptop w dupę, a wy się będziecie tym podniecać, bo przecież to takie śmieszne, no i jego laptop i jego dupa!
Zgłoś
D................a 2013-07-31, 11:36
kurwa, ja na lapka robiłem na wakacjach na budowie nosząc cement czy kując jakieś jebane kafelki po nawet 9 godzin dziennie, a ten chuj tak sobie go rozwala. Widze że kolesiowi w dupie się poprzewracało od bogactwa.
Zgłoś
MichaU 2013-07-31, 13:08 3
chlusniembousniem napisał/a:

Jakbym był adminem tej strony to zbanowałbym każdego wrzucającego coś z tego kretyńskiego i nic nie wnoszącego w życie kanału.

Dlatego nigdy byś nie został adminem.

Dorquba napisał/a:

kurwa, ja na lapka robiłem na wakacjach na budowie nosząc cement czy kując jakieś jebane kafelki po nawet 9 godzin dziennie, a ten chuj tak sobie go rozwala. Widze że kolesiowi w dupie się poprzewracało od bogactwa.

Kto ci bronił założyć taki kanał na YT i zarabiać na tym więcej niż "kując jebane kafelki po nawet 9 godzin dziennie"? Jesteś strasznie zawistny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem