wróżka powiedziała, że po tagach nie znalazła
yt HowToBasic
A tak na poważnie to nie wiedziałem, że na sadolu taka armia finebros się zrodziła. Chyba trzeba to przenieść do hard
Pierdolisz syny, że głowa boli kurwa nawet za jebane twoje puszki po piwie za ten hajs co na fajki wydajesz i za stare gacie, w których już nie chodzisz mogły by jeść i się bawić, a ty co? Dalej się rozczulaj chodź sam mógłbyś im bardziej pomóc niż ten jebany laptop. Nie twój hajs nie twoja sprawa. Jesteś na sadistiku, a nie pierdolonym milanosie czy redtubie. Nie podoba się nie oglądaj i nie komentuj najlepiej, a ja dalej chcesz to robić to se pooglądaj walke o krzyż!
W jeden dzień ma 300 tyś wyświetleń, więc sobie szybko nazbiera na lepszego laptopa, a wy narzekajcie dalej