18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (15) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:19
🔥 Ajfoniara - teraz popularne
🔥 Uczeń z nożem - teraz popularne
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
b................3 2019-09-07, 18:51 8
Ciekawe jak tam jedzenie
Zgłoś
maksymilian45 2019-09-07, 18:55 30
Zawsze może powiedzieć że restauracja zapakowała do góry nogami.
Zgłoś
sviruz 2019-09-07, 19:04
Pięknie, kurwa pięknie... ^^
Zgłoś
Plastykpl 2019-09-07, 19:23 6
Dlatego pizza zawsze jakaś rozjebana dociera.
Zgłoś
_................e 2019-09-07, 22:14
Ktoś wkurwi się, bo nie dostanie na czas żarcia. No chyba że pedalarz zrzuci winę na kucharzy.
Zgłoś
cesarz1982 2019-09-07, 23:34 5
Radiowóz złamał przepisy , nie możesz przejchac przez przejście zanim pieszy go nie opuści a psy już ruszyły zanim przechodnie przeszli.
4 pkt i 200zl
Zgłoś
kane84 2019-09-07, 23:48 5
cesarz1982 napisał/a:

Radiowóz złamał przepisy , nie możesz przejchac przez przejście zanim pieszy go nie opuści a psy już ruszyły zanim przechodnie przeszli.
4 pkt i 200zl

Nie mam teraz kodeksu pod ręką, ale raczej możesz, pod warunkiem że nie zmusisz pieszego do zmiany tempa. Ci już schodzili i można za nimi przejechać.
Zgłoś
MotoPirat 2019-09-08, 0:43 1
cesarz1982 napisał/a:

4 pkt i 200zl

20 lat jeżdżę i zawsze żywo interesowałem się nowościami w przepisach, to jakiś świeży paragraf?
Zgłoś
ritu4l 2019-09-08, 1:13 2
cesarz1982 napisał/a:

4 pkt i 200zl

Na egzaminie jakbyś czekał aż pieszy opuści przejście to mógłby cię uwalić za chujową dynamikę, więc o czym ty pierdolisz. Jak pieszy oddali się w bezpieczną odległość to ruszasz a nie stoisz jak pizda.
Zgłoś
infi 2019-09-08, 1:13
cesarz1982 napisał/a:

4 pkt i 200zl

co ty pieprszych za glupoty stary:)
Pieszemu ustapiono pierwszenstwa a zachowanie radiowozu nie ma wplywu na sposob poruszania sie tej kobitki, zgodnie z ustawa prawo o ruchu drogowychm Ppolicja popelnilaby wykroczenie jesli w tej sytuacji ich ruch wiazalby sie z:
ustapienie pierwszenstwa tj : "powstrzymanie się od ruchu, jeżeli ruch mógłby zmusić innego kierującego do zmiany kierunku lub pasa ruchu albo istotnej zmiany prędkości, a pieszego - do zatrzymania się, zwolnienia lub przyspieszenia kroku

Nie wiem gdzie robiles prawko, ale cieszyc sie, ze nie robisz w drogowce bo widze ze pieknie bys karal innych za swoje wymysly.
Zgłoś
djted 2019-09-08, 7:24 1
A ja słyszałem o tym , ze kurwa na przejsciu dla pieszych rowerzysta ma nakaz przeprowadzac rower . Nie ma tam sciezki rowerowej jak na zachodzie. Złamał przepisy.
Zgłoś
DHLPIZDACWEL 2019-09-08, 7:56
Jedt to tzw. ukłon w stronę władzy.
Zgłoś
LuzaQ 2019-09-08, 18:32 2
Kłaniam sie nisko panowie
Zgłoś
qmaverickq 2019-11-05, 3:05
maksymilian45 napisał/a:

Zawsze może powiedzieć że restauracja zapakowała do góry nogami.

coś mi się wydaje, że powiedział suka blad job twoju mać, bo te kurwy inaczej nie potrafią, jeździć tez nie potrafią. Za to bez świateł w nocy na jebanym rowerze przez środek skrzyżowania prosto pod maskę, to jak najbardziej.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem