📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Uczeń z nożem
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe jak tam jedzenie
Zawsze może powiedzieć że restauracja zapakowała do góry nogami.
Ktoś wkurwi się, bo nie dostanie na czas żarcia. No chyba że pedalarz zrzuci winę na kucharzy.
Radiowóz złamał przepisy , nie możesz przejchac przez przejście zanim pieszy go nie opuści a psy już ruszyły zanim przechodnie przeszli.
4 pkt i 200zl
4 pkt i 200zl
cesarz1982 napisał/a:
Nie mam teraz kodeksu pod ręką, ale raczej możesz, pod warunkiem że nie zmusisz pieszego do zmiany tempa. Ci już schodzili i można za nimi przejechać.Radiowóz złamał przepisy , nie możesz przejchac przez przejście zanim pieszy go nie opuści a psy już ruszyły zanim przechodnie przeszli.
4 pkt i 200zl
cesarz1982 napisał/a:
Radiowóz złamał przepisy , nie możesz przejchac przez przejście zanim pieszy go nie opuści a psy już ruszyły zanim przechodnie przeszli.
4 pkt i 200zl
20 lat jeżdżę i zawsze żywo interesowałem się nowościami w przepisach, to jakiś świeży paragraf?
cesarz1982 napisał/a:
4 pkt i 200zl
Na egzaminie jakbyś czekał aż pieszy opuści przejście to mógłby cię uwalić za chujową dynamikę, więc o czym ty pierdolisz. Jak pieszy oddali się w bezpieczną odległość to ruszasz a nie stoisz jak pizda.
cesarz1982 napisał/a:
4 pkt i 200zl
co ty pieprszych za glupoty stary:)
Pieszemu ustapiono pierwszenstwa a zachowanie radiowozu nie ma wplywu na sposob poruszania sie tej kobitki, zgodnie z ustawa prawo o ruchu drogowychm Ppolicja popelnilaby wykroczenie jesli w tej sytuacji ich ruch wiazalby sie z:
ustapienie pierwszenstwa tj : "powstrzymanie się od ruchu, jeżeli ruch mógłby zmusić innego kierującego do zmiany kierunku lub pasa ruchu albo istotnej zmiany prędkości, a pieszego - do zatrzymania się, zwolnienia lub przyspieszenia kroku
Nie wiem gdzie robiles prawko, ale cieszyc sie, ze nie robisz w drogowce bo widze ze pieknie bys karal innych za swoje wymysly.
A ja słyszałem o tym , ze kurwa na przejsciu dla pieszych rowerzysta ma nakaz przeprowadzac rower . Nie ma tam sciezki rowerowej jak na zachodzie. Złamał przepisy.
Jedt to tzw. ukłon w stronę władzy.
maksymilian45 napisał/a:
Zawsze może powiedzieć że restauracja zapakowała do góry nogami.
coś mi się wydaje, że powiedział suka blad job twoju mać, bo te kurwy inaczej nie potrafią, jeździć tez nie potrafią. Za to bez świateł w nocy na jebanym rowerze przez środek skrzyżowania prosto pod maskę, to jak najbardziej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów