Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już usuwamy niepochlebne komentarze o bezpłodzi? Napiszcie wprost ze o flodziarzu to pisać można tylko dobrze albo wcale...
Może nie wysłałeś? Z Twojego profilu można wywnioskować, że skleroza Ci doskwiera.
Ile razy można własny temat zdublować?
Już usuwamy niepochlebne komentarze o bezpłodzi? Napiszcie wprost ze o flodziarzu to pisać można tylko dobrze albo wcale...
Będziesz płakał, że jakiegoś fLodziarza adminy na tym gównoportalu faworyzują, a ciebie nie?
Sralman, dziecko, ile ty masz lat...
Będziesz płakał, że jakiegoś fLodziarza adminy na tym gównoportalu faworyzują, a ciebie nie?
Sralman, dziecko, ile ty masz lat...
a ty jakiś niedojebany czy tylko niedoinformowany jesteś? ja tutaj osiągnąłem już wszystko, nie potrzebuję niczego więcej, sam sobie na wszystko zapracowałem bez cichego wsparcia moderasów. Wręcz przeciwnie, nienawidzą mnie jak myszy kota.
ja tutaj osiągnąłem już wszystko,
haha o k*rwa hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahah osiągnął hahahahahahahahahahhahahahah wszystko hahahahahahahahahahahaha na jakimś skurwiportalu hahahahahahahhahahahahahahahahah co jeszcze kurwa osiągnąłeś ? znają Cię w warzywniaku? jprdl gościu spoko filmiki wrzucasz git, napędzasz git. Nie wrzucasz zazwyczaj gówien, git ale no weź.... osiagnięcie? jprdl helmans dej pan spokój.
, Kto cię teraz wyruchał że cię znów dupa boli?
a ty jakiś niedojebany czy tylko niedoinformowany jesteś?
Zaraz zobaczymy, czy masz plecy czy nie.
Każdy inny user za takie coś dostaje urlop na pare dni- z reguły miesiąc.
Zaraz zobaczymy, czy masz plecy czy nie.
Każdy inny user za takie coś dostaje urlop na pare dni- z reguły miesiąc.
miałem cię za trochę inteligentniejszego.
ja tutaj osiągnąłem już wszystko, nie potrzebuję niczego więcej, sam sobie na wszystko zapracowałem bez cichego wsparcia moderasów.
O kurwa, sory byku. Zwracam honor. Ale z ciebie gość...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów