Kara za znęcanie się nad obsrańcami i próbę przejechania ptaszydła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gołębie zawsze spierdolą. Chyba że się jedzie bez intencji trafienia, to wtedy jakimś cudem zostają bardziej płaskie.
Murzyna na bank, ci murzyni to tacy odpowiedniki narodowców-nic nie myślą.
S.T.U_Cummins napisał/a:
Murzyna na bank, ci murzyni to tacy odpowiedniki narodowców-nic nie myślą.
S.T.U_Cummins widocznie jesteś takim debilem że nawet narodowcy nie chcieli Ciebie przyjąć i płaczesz pod każdym tematem o narodowcach. Idz wylewać swoje żale na kwejku.
Hoofner
pewnie dostał od któregoś wpierdol za łażenie z hujem na wierzchu i ma z tym problem
pewnie dostał od któregoś wpierdol za łażenie z hujem na wierzchu i ma z tym problem
Srał go pies... tzn. ptak
Świat broni jak może gołębie przed śmiercią z rąk mniej wartościowych istot.
@Hoofner A co sam należysz do tej grupy? Weź popatrz na tych ćpunów bez ambicji i pomyśl że to Polscy patrioci.
@S.T.U_Cummins: patrz w jakich miejscach w Internetach marnujesz swój czas, przemyśl to i zrób coś ze swoim zyciem, ale sensownego.
PS: wrzuć to co zrobisz do odpowiedniego działu, wiesz gdzie.
PS: wrzuć to co zrobisz do odpowiedniego działu, wiesz gdzie.
chuj że zcarny dobrze zrobił te jebane obsrańce budzą o 4 5 rano i gdakają na całe gardło a stare mochery chlebek im rzucają
tępić ścierwo ejdno abrdziej od drugiego !
tępić ścierwo ejdno abrdziej od drugiego !
"Gołębie zawsze spierdolą. Chyba że się jedzie bez intencji trafienia, to wtedy jakimś cudem zostają bardziej płaskie."
Nie zawsze. Kiedyś wracając z pracy widziałem jak z bocznej ulicy wyjeżdżający samochód rozjeżdża kilka gołębi. Z ciekawości podszedłem i zobaczyłem, że kilka ptaszłów jeszcze żyje z rozwalonymi brzuchami. Pomogłem im... Jakaś kobieta z ulicy zareagowała: "o Boże... co pan robi?" Niby jej wytłumaczyłem, że skraca, cierpienie, ale i tak patrzyła na mniej ak na kata.
Nie zawsze. Kiedyś wracając z pracy widziałem jak z bocznej ulicy wyjeżdżający samochód rozjeżdża kilka gołębi. Z ciekawości podszedłem i zobaczyłem, że kilka ptaszłów jeszcze żyje z rozwalonymi brzuchami. Pomogłem im... Jakaś kobieta z ulicy zareagowała: "o Boże... co pan robi?" Niby jej wytłumaczyłem, że skraca, cierpienie, ale i tak patrzyła na mniej ak na kata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów