Brakuje opisu jaka powinna być pozycja wyjściowa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Brakuje opisu jaka powinna być pozycja wyjściowa.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dziś syneczku, tak jak ja przed laty, spójrz w tę studnię przeszłości. Co w niej widzisz?
- Kupę
- Tak... to jest kupa. To jest odpowiedź. Od tysięcy lat wszystkim cywilizacjom, kulturom i religiom, wielkim wojnom i rewolucjom, najwybitniejszym ludziom na świecie zawsze towarzyszy kupa. Teraz rozumiesz... to jest życie. Mnie oszukasz, przyjaciela oszukasz, mamusię oszukasz, ale życia nie oszukasz. Dlatego zrozumiałem... zrozumiałem, że będę produkował sedesy, a my zostaniemy królami życia mój synu...
- Kupę
- Tak... to jest kupa. To jest odpowiedź. Od tysięcy lat wszystkim cywilizacjom, kulturom i religiom, wielkim wojnom i rewolucjom, najwybitniejszym ludziom na świecie zawsze towarzyszy kupa. Teraz rozumiesz... to jest życie. Mnie oszukasz, przyjaciela oszukasz, mamusię oszukasz, ale życia nie oszukasz. Dlatego zrozumiałem... zrozumiałem, że będę produkował sedesy, a my zostaniemy królami życia mój synu...
Do pewnego momentu będzie się też cieszył grzybiarz co założy, że pod mchem prawdziwek wyrasta.
Możemy się czuć intelektualnie wyróżnieni rozumiejąc, że śmieci wyrzuca się do śmietnika, niedopałków papierosów nie wyrzuca się przez okno samochodu czy z balkonu na taras sąsiada poniżej, nie hałasuje się w bloku całej nocy umilając innym bezsenność ., nie maluje się fasad niesowich budynków, nie podkleja gumą do żucia siedzeń w komunikacji, sra w lesie nie zakopując swojego gówna, nie pierdzi w towarzystwie .... ...... .... , myje zęby po posiłkach.
donkapusta napisał/a:
Możemy się czuć intelektualnie wyróżnieni rozumiejąc, że śmieci wyrzuca się do śmietnika, niedopałków papierosów nie wyrzuca się przez okno samochodu czy z balkonu na taras sąsiada poniżej, nie hałasuje się w bloku całej nocy umilając innym bezsenność ., nie maluje się fasad niesowich budynków, nie podkleja gumą do żucia siedzeń w komunikacji, sra w lesie nie zakopując swojego gówna, nie pierdzi w towarzystwie .... ...... .... , myje zęby po posiłkach.
czyli po prostu białymi, cywilizowanymi ludźmi
To jedna z najmądrzejszych instrukcji, jaka zobaczyłem.
Dość mam papierzaków w lesie, jak nawet palcami można własne gówno zagrzebać.
Niestety, elektoratu ś.p. Leppera czy PiS sie niczego nie da nauczyć...
Dość mam papierzaków w lesie, jak nawet palcami można własne gówno zagrzebać.
Niestety, elektoratu ś.p. Leppera czy PiS sie niczego nie da nauczyć...
Szkoda, ze nie znalazłem takiej instrukcji, kiedy nocowałem w lesie. Zasrany papier i chusteczki wiozłem do najbliższego kosza na śmieci w szczelnym worku. Gówno zostawiłem grzybiarzom.
To na mopach powinno wisieć dla neandertalców z tirów
Widzę że kolega też jest w grupie grzyby śląsk
lepiej napisać żeby zrobić gówno niż kupę ;-/
A skąd ja wezmę srajtaśmę w środku lasu? Powinni wyjaśnić czym mam dupę podetrzeć.
luxpiotr napisał/a:
A skąd ja wezmę srajtaśmę w środku lasu? Powinni wyjaśnić czym mam dupę podetrzeć.
to mi przypomniales z dziecinstwa male zdarzenie, widze na trawie kasa jeszcze wtedy te stare setki byly przed waloryzacja, zanioslem do sklepu juz nie pamietam co za to se kupilem-zapomnialem napisac ze ktos uzyl banknotow jako wycierajki ;0
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów